Μια από τις δημοφιλέστερες σειρές στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης, οι «Walking Dead», επιστρέφει από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και στην ελληνική τηλεόραση, για την ακρίβεια στην πλατφόρμα της Nova, μέσα από τις συχνότητες του FOX.

Πρόκειται για τον τέταρτο κύκλο του σήριαλ, ο οποίος θα προβληθεί ταυτοχρόνως σε 120 χώρες, με τον κεντρικό ήρωα Rick Grimes και την ομάδα επιζώντων που τον ακολουθούν μέσα στα συντρίμια, μετά την καταστροφή της Γης, να συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν με ηρωισμό την απειλή των νεκροαναστημένων «περιπατητών» καθώς και άλλους κινδύνους που κρύβονται ς στον κόσμο των ζωντανών.

Τα 16 επεισόδια του νέου κύκλου θα προβληθούν σε δύο μέρη, με τα πρώτα 8 να ακολουθούν τη μεγάλη πρεμιέρα της 14ης Οκτωβρίου. Τα υπόλοιπα προγραμματίζονται για προβολή το Φεβρουάριο του 2014. Η σειρά είναι βασισμένη στην ομώνυμη σειρά κόμικ του Robert Kirkman και έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy στην κατηγορία «Καλύτερο Μακιγιάζ» και μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Καλύτερη Δραματική Σειρά».