Το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, στο πλάι των Κόλιν Φερθ και Μάικλ Κέιν ετοιμάζεται να κάνει η Αντέλ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ για το «Skyfall» -από την ομώνυμη ταινία του Τζέιμς Μποντ- τραγουδίστρια θα συμμετέχει στο καστ της νέας ταινίας του Μάθιου Βον («Kick Ass») με τίτλο «The Secret Service», το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο σκοτσέζικο κόμικ των Μαρκ Μίλαρ και Ντέιβ Γκίμπονς.

Η 25χρονη βρετανίδα θα υποδυθεί μία από τους κακούς της ταινίας, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνουν ένα πέρασμα και οι Έλτον Τζον και Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς όπως φαίνεται ο Μάθιου Βον επιθυμεί μια κατασκοπευτική ταινία με διασημότητες απ’ όλους τους χώρους.

Πρωταγωνιστές του καινούριου κόμικ του Μάθιου Βον είναι οι Κόλιν Φερθ και Μάικλ Κέιν οι οποίοι ως μυστικοί πράκτορες έρχονται αντιμέτωποι με διάφορους κακοποιού, ένας από τους οποίους φημολογείται ότι θα είναι και ο Σάμιουελ Τζάκσον.

Βασικός χαρακτήρας της ταινίας είναι ένας νεαρός Λονδρέζος που εκπαιδεύεται από τον θείο του (Κόλιν Φερθ) προκειμένου να γίνει ένας υπερ-κατάσκοπος τύπου Τζέιμς Μποντ, ενώ ο Μάικλ Κέιν θα υποδυθεί τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών.