Αγωγή κατά της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς, της διοίκησης της MIG και της διοίκησης του Θεραπευτηρίου Υγεία κατέθεσε την Παρασκευή ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η G. Apostolopoulos SA, ιδιοκτήτρια του Ιατρικού Κέντρου, ζητώντας να ακυρωθεί η συμφωνία πώλησης του Υγεία στη CVC.
Eπιβεβαιώνονται έτσι όσοι υποστήριζαν ότι ο όμιλος Αποστολόπουλου θα καταφύγει σε νομικές ενέργειας επιδιώκοντας να μπλοκάρει την αγοραπωλησία και δεν θα κονταροχτυπηθεί με το CVC προσφέροντας καλύτερο τίμημα από τα 0,92 ευρώ που προσφέρει το fund.
Στην αγωγή ο όμιλος Αποστολόπουλου ισχυρίζεται ότι αποκλείστηκε δολίως και σκοπίμως όπως και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος αφού δεν τους παρασχέθηκε η ενημέρωση την οποία είχε το CVC. Με την αγωγή ζητεί να ακυρωθεί η πώληση καθώς θεωρεί πως ό,τι έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, είναι παράτυπο.
Η πλευρά Αποστολόπουλου υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να καταθέσει λίγο υψηλότερο τίμημα, αλλά έτσι θα νομιμοποιούσε μια διαδικασία που θεωρεί παράνομη. Αυτό που επιθυμεί είναι να γίνει από την αρχή μια διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του νοσοκομείου.