Tα 30 χρόνια λειτουργίας της από την ίδρυσή της το 1987 γιόρτασε την περασμένη Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου σε ειδική εκδήλωση η εταιρεία πληροφορικής Data Communication.
Η εταιρεία σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών εταιρειών πληροφορικής και παράλληλα, είναι στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 130 στελέχη και διατηρεί δίκτυο συνεργατών –μεταπωλητώνπου καλύπτειόλη την Ελλάδα.
Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν οι ιδρυτές της Data Communication, ο κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης και η κυρία Ζωή Δουζένη.
Ο πρόεδρος της Data Communication, Παναγιώτης Βασιλειάδης, δήλωσε: «Ολοι εμείς στη Data Communication έχουμε καταφέρει πολλά κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων, με αποτέλεσμα να είμαστε σήμερα μία από τις κορυφαίες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα, με σημαντικές συνεργασίες, κερδοφόρα ανοδική πορεία και υγιή διάρθρωση στηρίζοντας παράλληλα τις ελληνικές επιχειρήσεις και βοηθώντας τις να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Νιώθουμε όλοι, και ιδιαίτερα εγώ και η Ζωή Δουζένη, πολύ υπερήφανοι για την εταιρεία μας, την Data Communication, και τον ρόλο που κατείχε και θα συνεχίσει να κατέχει στον τομέα της πληροφορικής».
Από τη μεριά της, η αντιπρόεδρος της εταιρείας, κυρία Ζωή Δουζένη, σημείωσε τα ακόλουθα: «Γιορτάσαμε τα 30 μας χρόνια. Και δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε μία τόσο ξεχωριστή βραδιά χωρίς όσους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, φίλους, πελάτες, συνεργάτες. Μα πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Τους ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε μία εξαιρετική εταιρία που θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση!».
Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 11 στελέχη που έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 20 χρόνια εργασίας στον οργανισμό, σε αναγνώριση της συμβολής τους στο να γίνει η Data Communication αυτό που είναι σήμερα.