Περισσότερες από 500 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου θα φιλοξενήσει η 10η HORECA 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Φεβρουαρίου, προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες επαγγελματιών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η έκθεση, η οποία συνδέει τους προμηθευτές του τουρισμού και της εστίασης, με τους επιχειρηματίες πελάτες τους, κλείνει μια δεκαετία. «Κλείνουμε μια επιτυχημένη δεκαετία και εγκαινιάζουμε το νέο κύκλο της HORECA, με την ίδια συνέπεια, ποιότητα και επαγγελματισμό, συνεχίζοντας όλοι μαζί, διοργανωτές, εκθέτες, επισκέπτες», υπογράμμισε ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας, FORUM ΑΕ κ. Νίκος Χουδαλάκης.
Ενδεικτικό της αναγνωρισιμότητας της HORECA, είναι το γεγονός ότι από τον περασμένο Ιούλιο έχει εξαντληθεί κάθε διαθέσιμος χώρος από τα συνολικά 45.000 τετραγωνικά μέτρα του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo. Παράλληλα, η ζήτηση για συμμετοχή στην έκθεση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με περισσότερες από 100 προμηθευτικές επιχειρήσεις να βρίσκονται σε λίστα αναμονής για την περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση.
Εμπλουτισμένες παράλληλες εκδηλώσεις

Εμπλουτισμένες σε περιεχόμενο και αναβαθμισμένες, ώστε να καλύψουν το ευρύ φάσμα των νέων παγκόσμιων τάσεων, θα είναι και οι παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA, οι οποίες αποτελούν επαγγελματικό εργαλείο για τους εμπορικούς επισκέπτες. Από το 2015 ενισχύεται και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της HORECA με εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν σκοπό να ενώσουν την τέχνη με τον κλάδο της εστίασης, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο.
Το πλήρες πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα στη διεύθυνση www.horecaexpo.gr