Eνισχύει τη συνεργασία της με τη Λοταρια της Πολιτείας του Οχάιο στις ΗΠΑ η Intralot, καθώς προχώρησε πρόσφατα στη διασύνδεση περισσότερων από 1.000 τερματικών βιντεολόττο (VLT) στο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης και εποπτείας VLT της ελληνικής εταιρείας, εγκατεστημένα στον Ιππόδρομο Thistledown στο Κλήβελαντ του Οχάιο.
Την πρώτη ημέρα λειτουργίας των νέων παιχνιδιών στον Ιππόδρομο Thistledown, το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης και εποπτείας VLT της Intralot διαχειρίστηκε εκατομμύρια συναλλαγές, ενώ ένας πολύ μεγάλος αριθμός παικτών επισκέφτηκε τον Ιππόδρομο και συμμετείχε σε παιχνίδια VLT.
Τον Οκτώβριο του 2011, η Intralot υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λοταρία του Οχάιο για την παροχή του ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης και εποπτείας VLT για περίοδο έως 8 ετών, το οποίο ισχύει παράλληλα με το συμβόλαιο διαχείρισης της λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας. Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, το συμβόλαιο διαχείρισης της λειτουργίας των συστημάτων της Λοταρίας, μετά από δύο χρόνια συνεργασίας της Intralot με τη Λοταρία του Οχάιο, ανανεώθηκε για δύο επιπλέον έτη. Ο Ιππόδρομος Thistledown είναι ο δεύτερος Ιππόδρομος που διασυνδέθηκε με το σύστημα εποπτείας VLT της Intralot μετά το Scioto Downs στο Κολόμπους, που διασυνδέθηκε τον περασμένο Ιούνιο. Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα υλοποιηθεί η διασύνδεση και με τους υπόλοιπους πέντε Ιπποδρόμους του Οχάιο.