«Ο όμιλός μας ήταν, είναι και θα είναι εδώ, δυναμικά «παρών»», τόνισε την Τρίτη η κυρία Μαριάννα Λάτση σε εκδήλωση του κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννης Λάτσης και της Eurobank, με την ευκαιρία της νέας έκδοσης με τον τίτλο «Σάμος – Τα αρχαιολογικά Μουσεία» που πραγματοποιήθηκε στο Παλλάς Αθηνά.

«Ο Ομιλός μας έχει κάνει μια συνειδητή επιλογή», σημείωσε η κυρία Λάτση και πρόσθεσε: «Να είναι δεμένος με την πατρίδα μας. Γι’ αυτό ο όμιλός μας ήταν, είναι και θα είναι εδώ, δυναμικά «παρών». Ένας μεγάλος ελληνικός όμιλος, που αναπτύσσεται διευρύνοντας τις συνεργασίες και τις αμοιβαία επωφελείς επιχειρηματικές συμμαχίες του με Έλληνες, αλλά και με διεθνείς εταίρους με ισχύ, γνώση και εμπειρία. Διατηρώντας την πρωτοβουλία, διερευνώντας όλες τις δυνατότητες ανάπτυξης δράσης και σε νέα επιχειρηματικά πεδία, έτοιμος να κάνει τολμηρές και μεγάλες επενδύσεις στο αύριο μιας Ελλάδας ευρωπαϊκής, όρθιας, δίκαιης και ισχυρής».

Η κυρία Λάτση αναφέρθηκε και στην πορεία της Eurobank στα 22 χρόνια ζωής της και για τις προοπτικές του νέου ομίλου μετά τη συγχώνευση με την Εθνική Τράπεζα.