Ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος προς τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων όλης της χώρας απευθύνει ο Δήμαρχος Ελευσίνας για την πραγματοποίηση της τρίτης κατά σειρά δράσης του κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες». Η μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στις έξι διανομές που έχουν πραγματοποιηθεί από τον Απρίλιο του 2012 και μέχρι σήμερα, δίνει στη δημοτική αρχή την ώθηση να οργανώσει νέες μαζικές διανομές για τους δημότες.

{{{ moto }}}

Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί από όλη την Ελλάδα καλούνται από τις 21 Αυγούστου έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2012 να υποβάλλουν τις προσφορές τους στις οποίες θα πρέπει να αναφέρονται τα εξής στοιχεία:

  • τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων
  • η τιμή ανά κιλό
  • η παρεχόμενη συσκευασία των προϊόντων και
  • η διαθέσιμη ποσότητα

Οι προσφορές μπορούν να αποστέλλονται με email στη διεύθυνση ggaelefsinas@gmail.com ή με fax στο 210 5537274.

Στη διάρκεια της πρώτης δράσης, τον Απρίλιο του 2012, οι αιτήσεις των πολιτών για να προμηθευτούν πατάτες Τριπόλεως, ρύζι Καρολίνα Σερρών, πευκόμελο Θάσου και εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο Λακωνίας έφτασαν συνολικά τις 1450. Σε αντίστοιχα επίπεδα ανήλθαν και οι αιτήσεις τον Ιούνιο (συνολικά 1413) για πατάτες Αχαΐας, αλεύρι Δομοκού, πευκόμελο Ευβοίας και ανθόμελο Μυκηνών, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Λακωνίας, παραδοσιακά ζυμαρικά από την Κόρινθο και όσπρια Φαρσάλων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τις γεωπόνους του Δήμου, κυρίες Μαρία Δημοπούλου και Σταυρούλα Παναγέα, στο 210 5537242, καθώς επίσης και να επισκεφθείτε το blog τους όπου θα βρείτε και αναλυτικούς απολογισμούς των προηγούμενων δράσεων.