Σύλληψη αλλοδαπού για οκτώ εμπρησμούς στην Αθήνα

Ο άνδρας συνελήφθη γιατί προκάλεσε φωτιά σε οχήματα και κάδους απορριμμάτων,

Σύλληψη αλλοδαπού για οκτώ εμπρησμούς στην Αθήνα

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι Αρχές μετά από έρευνα από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.).

Ο αλλοδαπός για εμπρησμό από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα κατηγορείται για οκτώ περιπτώσεις στις οποίες υπήρξαν φωτιές σε κάδους και οχήματα. Την Τρίτη θα οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Η σχετική ενημέρωση της πυροσβεστικής: «Συνελήφθη, σήμερα 21 Ιουλίου 2025, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης, ένας (1) αλλοδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης οκτώ (8) πυρκαγιών σε οχήματα και κάδους απορριμμάτων, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση, σε διαφορετικές οδούς στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ανωτέρω κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο Τρίτη 22 Ιουλίου 2025 στον αρμόδιο Ανακριτή».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version