Στάθης Αγγελόπουλος: Δίωξη για ενδοοικογενειακή βία – «Δεν έχει γίνει κάτι»

«Εγώ κάλεσα την Αστυνομία, αλλά την κάλεσα για άλλους λόγους. Έγινε μια ψιλοπαρεξήγηση. Δεν έπεσε ξύλο» είπε η πρώην σύζυγος του Στάθη Αγγελόπουλου, Μαρία Κουτσαντώνη

Στάθης Αγγελόπουλος: Δίωξη για ενδοοικογενειακή βία – «Δεν έχει γίνει κάτι»

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, που συνελήφθη χθες (9/6) μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο καλλιτέχνης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία, όπως ορίζει ο πρόσφατος νόμος για ανάλογες υποθέσεις, μετά την δίωξη για ενδοοικογενειακή βία που ασκήθηκε σε βάρος του παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου φαίνεται να κάλεσε την Aστυνομία μετά από διαπληκτισμό που υποστηρίζει ότι είχε με τον τραγουδιστή, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει στην υποβολή μήνυσης σε βάρος του.

Αγγελόπουλος: Δεν έχει γίνει κάτι

Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» μέσα από το τμήμα, διαψεύδοντας όσα έχουν γραφτεί.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ουδεμία στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να σηκώσω χέρι. Πήγα στο σπίτι μου, που φιλοξενώ τον γιο μου, κι εκείνος επειδή έλειψα στο Λονδίνο, φιλοξένησε τη μητέρα του. Ανέβηκα στο σπίτι μου, είχαμε μια συζήτηση με τη Μαρία, δημιουργήθηκε ένταση με έντονους διαλόγους και εκείνη κάλεσε την Αστυνομία» είπε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Αυτό έχει γίνει, όχι κάτι άλλο. Κάλεσε την αστυνομία και μου έλεγε “θα δεις τι θα γίνει”. Τσακωθήκαμε γιατί έλεγα στην πρώην σύζυγό μου να φύγει από το σπίτι μου. Δεν διώκομαι ποινικά από την κυρία Κουτσαντώνη. Δεν έχει γίνει κάτι. Έχει τελειώσει εκείνη η ιστορία, στο τμήμα, αλλά επειδή άλλαξε ο νόμος θα μείνω στη φυλακή και θα πάω στα δικαστήρια» δήλωσε.

Κουτσαντώνη: Δεν έπεσε ξύλο

Η Μαρία Κουτσαντώνη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για παρεξήγηση. «Δεν έπεσε ξύλο» είπε χαρακτηριστικά και όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν αν χρειάζεται panic button εκείνη απάντησε πως ξέρει να προφυλάσσει τον εαυτό της.

«Το μήνυμα που θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες που πάνε να παντρευτούν, να ξέρουν ποιον παντρεύονται. Δυστυχώς, αυτό έχω να πω μόνο. Δυστυχώς. Καμιά φορά ο θησαυρός γίνεται άνθρακας και την πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι. Είχαμε μια μικρή διαμάχη. Τη λύσαμε. Λύθηκαν όλα. Τέλος καλό, όλα καλά. Δεν έκανα μήνυση. Δεν κάνω μηνύσεις. Άλλωστε έχω ένα παιδί μαζί του, αποφεύγω τις μηνύσεις.

Δεν πρέπει πια να ξανασυναντηθούμε ποτέ. Μακριά από μένα και όπου είναι, δεν με ενδιαφέρει. Εγώ κάλεσα την Αστυνομία ναι. Αλλά την κάλεσα για άλλους λόγους. Έγινε μια ψιλοπαρεξήγηση. Δεν έπεσε ξύλο. Και του λέω θα λυθεί μπροστά στην αστυνομία η παρεξήγηση αυτή. Εντάξει άναψαν λίγο τα αίματα και τέλος. Δεν του έκανα μήνυση. Δεν κατέθεσα εις βάρος του.

«Απλά δεν θέλω ποτέ στη ζωή μου να τον ξαναδώ μπροστά μου. Ούτε σαν αφίσα. Λυπάμαι που χαράμισα αυτά τα 6-7 χρόνια της ζωής μου σε αυτόν. Με λυπεί το γεγονός ότι βγαίνουν μερικοί τύποι και καλά τάχα μου φίλοι και λένε ό,τι τους κατέβει. Δεν ξέρουν κανένας το τι έχει συμβεί μέσα στο σπίτι και καλά να κάνουν να κλείσουν όλοι τα στόματα», κατέληξε η Μαρία Κουτσαντώνη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version