Ατύχημα στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 65χρονος που πήγε να βάλει καύσιμα και τυλίχθηκε στις φλόγες

Παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες του ατυχήματος - Οι γιατροί των διασωλήνωσαν στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου - Γίνονται προσπάθειες μεταφοράς του στην Αθήνα

Ατύχημα στο Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 65χρονος που πήγε να βάλει καύσιμα και τυλίχθηκε στις φλόγες

Στο νοσοκομείο του Ηρακλείου με εκτεταμένα εγκαύματα νοσηλεύεται 65χρονος. Σύμφωνα το neakriti.gr ο άνδρας επιχείρησε να βάλει καύσιμα σε ένα γεωργικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ανάφλεξη και να τυλιχτεί στις φλόγες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκαύματα στον κορμό, στο πρόσωπο και στα άνω άκρα, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή. Αμέσως κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, και ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, γίνονται συντονισμένες προσπάθειες για τη διακομιδή του σε εξειδικευμένο Κέντρο Εγκαυμάτων στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιο ολοκληρωμένα η κατάστασή του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version