Ο Τσελίδης και η υπόσχεση – «Χαίρομαι που κράτησα τον λόγο μου»

Οι πρώτες δηλώσεις από τον τζουντόκα Θοδωρή Τσελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Τσελίδης και η υπόσχεση – «Χαίρομαι που κράτησα τον λόγο μου»

Η Ελλάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου της στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Ο Θοδωρής Τσελίδης, συνεχίζοντας την επιτυχημένη παράδοση στο τζούντο, νίκησε στον τελικό του ρεπεσάζ κι ανέβηκε στην τρίτη θέση του βάθρου των νικητών.

Η χαρά του ήταν λογικό να μην κρύβεται. Αν και συγκρατημένους στους πανηγυρισμούς και στις εκδηλώσεις του, ο 27χρονος τζουντόκα θυμήθηκε πως είχε δώσει μια υπόσχεση και γι’ αυτό «χαίρομαι πολύ που μπόρεσα να κρατήσω τον λόγο μου».

«Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα» ομολόγησε ο χάλκινος ολυμπιονίκης του τζούντο, χαρακτηρίζοντας την 31η Ιουλίου του 2024 ως την «πιο χαρούμενη ημέρα της ζωής μου».

«Εγώ σκεφτόμουν κάτι καλύτερο» παραδέχθηκε στη συνέχεια ο έμπειρος αθλητής, αλλά για τον ίδιο «ό,τι έγινε έγινε».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα ένα μετάλλιο για την πατρίδα μας» κατέληξε ο Θοδωρής Τσελίδης, τις δηλώσεις του οποίου διέκοψε για μερικά δευτερόλεπτα ο αντίπαλός του Τριστάνι Μοσακλισβίλι. Ο τζουντόκα που εκπροσώπησε την Ισπανία ήθελε να τον συγχαρεί εκ νέου παρά την πικρία της ήττας του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version