Με Ποντένσε και Φορτούνη ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Ποντένσε και τον Κώστα Φορτούνη, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Εκτός Μεριά, Κούτρης, Γκερέρο!

Με Ποντένσε και Φορτούνη ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ

Με σημαντικές εκπλήξεις, τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τις παρουσίες όσο και σε ό,τι αφορά στις… απουσίες ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωση την αποστολή του Ολυμπιακου, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, ενώ για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος, συμπεριλήφθηκε σε αποστολή και ο Κώστας Φορτούνης.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων»:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας, Λοβέρα, Φορτούνης, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Σουντανί, Ελ Αραμπί.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version