Ο 36ος Κλασσικός Μαραθώνιος έδωσε και πάλι δυναμικό παρόν

Φωτίζοντας τα ιδεώδη του Αθλητισμού

Φέτος ήταν μία ακόμα σπουδαία χρονιά για την μεγαλύτερη γιορτή του Αθλητισμού. Ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, με τις συμμετοχές να σπάνε ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, η αφετηρία του 36ου Κλασικού Μαραθωνίου με τις χιλιάδες ανθρώπων να έχουν πάρει θέση για να μεταφέρουν το δικό τους προσωπικό μήνυμα, ήταν και η αφετηρία για να μεταφέρει σε όλο τον κόσμο το αθλητικό ιδεώδες, και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής. Και ήμασταν όλοι εκεί…

Το παγκόσμιο αθλητικό ραντεβού στη χώρα μας συγκέντρωσε δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο για την κλασσική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων αλλά και για τις διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων με την προσωπική προσπάθεια και υπέρβαση πολλών δρομέων να οδηγούν σε σε σπουδαίες αγωνιστικές επιδόσεις.

Από την αφετηρία κιόλας αποδείχτηκε η αγωνιστική επιτυχία της διοργάνωσης η οποία κορυφώθηκε ν στον τερματισμό της διαδρομής, το Παναθηναϊκό στάδιο, όπου μία επιτυχημένη γιορτή εξελισσόταν για τους αθλητές τις οικογένειες τους και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει το γεγονός.

Εκεί ήταν και ο νέος Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, η Protergia που από την πρώτη στιγμή της έναρξης της συνεργασίας έδωσε όλη της την ενέργεια για να στηρίξει τους αθλητές και την οργάνωση και να φωτίσει τη σημασία του αθλητισμού. Η Protergia Στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια των διοργανωτών για τη μοναδική αυτή γιορτή που γέμισε τους δρόμους της Αθήνας με χιλιάδες πολίτες που διασκέδασαν στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της Ελλάδας. Ο νέος Επίσημος Χορηγός έδωσε το παρών την ημέρα του Μαραθωνίου με την Protergia Running Team ενώ είχε εντυπωσιακό περίπτερο για τους επισκέπτες της Marathon Expo με διαγωνισμούς, παιχνίδια και fitness δώρα.

Μετά και την έναρξη της συνεργασίας της με το ΣΕΓΑΣ, η Protergia έχει στηρίξει μία σειρά δρομικών εκδηλώσεων με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια» όπως τον 7ο Protergia Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο στη Θεσσαλονίκη, το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι δρόμου της χώρας. Παράλληλα έχει συνδράμει και σε άλλους αγώνες δρόμου όπως το «No Finish Line» και τους αγώνες «Run Greece» προσκαλώντας όλο και περισσότερους Έλληνες να συμμετέχουν στις αθλητικές γιορτές του έτους. Η Protergia θα συνεχίσει να στέκεται περήφανα πλάι στους αγώνες προώθησης του αθλητισμού και να «τρέχει» στο μαραθώνιο δημιουργίας ενός νέου τρόπου ζωής με ζωντανές τις αξίες του αθλητισμού.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.