Η στάση του Κατάρ είναι «λογική», λένε οι ΗΠΑ – αλλά ρίχνουν τον πήχη

Κατανόηση στην πλευρά του Κατάρ κατά την σφοδρή διπλωματική κρίση που έχει τυλίξει το εμιράτο εξέφρασε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, που είπε κατά την εκεί επίσκεψή του πως οι θέσεις του Κατάρ «είναι πολύ λογικές». Ωστόσο, εμμέσως έδειξε πως δεν περιμένει να επιτευχθεί άμεσα η υπέρβαση, λέγοντας πως στόχος του ταξιδιού του στον Αραβικό Κόλπο είναι «να μην κλιμακωθεί η διαμάχη».

Η στάση του Κατάρ είναι «λογική», λένε οι ΗΠΑ – αλλά ρίχνουν τον πήχη

Κατανόηση στην πλευρά του Κατάρ κατά την σφοδρή διπλωματική κρίση που έχει τυλίξει το εμιράτο εξέφρασε ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, που είπε κατά την εκεί επίσκεψή του πως οι θέσεις του Κατάρ «είναι πολύ λογικές».

Ωστόσο, εμμέσως έδειξε πως δεν περιμένει να επιτευχθεί άμεσα η υπέρβαση, λέγοντας πως στόχος του ταξιδιού του στον Αραβικό Κόλπο είναι «να μην κλιμακωθεί η διαμάχη».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version