Με άδεια χέρια έφυγαν επίδοξοι ληστές από γαλακτοβιομηχανία

Άπραγοι έφυγαν οι επτά κακοποιοί που επιχείρησαν να ληστέψουν τα ξημερώματα της Τρίτης γαλακτοβιομηχανία στο Καπανδρίτι. Ακινητοποίησαν και έδεσαν τον φύλακα και άλλους τρεις  υπαλλήλους της εταιρείας και προσπάθησαν να μπουν στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα της εισόδου.

Με άδεια χέρια έφυγαν επίδοξοι ληστές από γαλακτοβιομηχανία

Άπραγοι έφυγαν οι κακοποιοί που επιχείρησαν να ληστέψουν τα ξημερώματα της Τρίτης γαλακτοβιομηχανία στο Καπανδρίτι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 02.30, στο 27ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, επτά άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ακινητοποίησαν και έδεσαν τον φύλακα και άλλους τρεις υπαλλήλους της εταιρείας «Όλυμπος».

Στη συνέχεια, προσπάθησαν να μπουν στα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης, αλλά δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την πόρτα της εισόδου.

Η Αστυνομία αναζητά τους επίδοξους ληστές.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version