«Λυπάται» η Κλίντον για τα σχόλια περί άθλιων υποστηρικτών του Τραμπ

Ως «λάθος» υποχώρησε η Χίλαρι Κλίντον από τον χαρακτηρισμό «άθλιοι» για τους μισούς υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, αναγνωρίζοντας πως (όπως είχε πει και αρχικά) επρόκειτο για χονδροειδή γενίκευση. Η υποψήφια των Δημοκρατικών υπογράμμισε ωστόσο ότι θα συνεχίσει να επιτίθεται «στη ρητορική μίσους» που διαχέει ο Τραμπ, που ήταν και ο αρχικός στόχος της αναφοράς της.

«Λυπάται» η Κλίντον για τα σχόλια περί άθλιων υποστηρικτών του Τραμπ

Ως «λάθος» υποχώρησε η Χίλαρι Κλίντον από τον χαρακτηρισμό «άθλιοι» για τους μισούς υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, αναγνωρίζοντας πως (όπως είχε πει και αρχικά) επρόκειτο για χονδροειδή γενίκευση.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών υπογράμμισε ωστόσο ότι θα συνεχίσει να επιτίθεται «στη ρητορική μίσους» που διαχέει ο Τραμπ, που ήταν και ο αρχικός στόχος της αναφοράς της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version