Πέρασε στον β’ γύρο του Γουίμπλεντον η Μαρία Σάκκαρη

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον απέναντι στην Κινέζα Σαϊσάι Τσενγκ, Νο79 στον κόσμο, της οποίας επικράτησε με 2-0 σετ (6-3 και 6-2), παίρνοντας το εισιτήριο για τον β' γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Βίνους Γουίλιαμς, στον πιο σημαντικό αγώνα της καριέρας της, απέναντι στην πολύπειρη Αμερικανίδα, η οποία αυτή την ώρα αγωνίζεται απέναντι στην Ντόνα Βέκιτς.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον απέναντι στην Κινέζα Σαϊσάι Τσενγκ, Νο79 στον κόσμο, της οποίας επικράτησε με 2-0 σετ (6-3 και 6-2), παίρνοντας το εισιτήριο για τον β’ γύρο.

Εκεί θα αντιμετωπίσει πιθανότατα την Βίνους Γουίλιαμς, στον πιο σημαντικό αγώνα της καριέρας της, απέναντι στην πολύπειρη Αμερικανίδα, η οποία αυτή την ώρα αγωνίζεται απέναντι στην Ντόνα Βέκιτς.

Η Σάκκαρη δεν μπήκε καλά στο ματς και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο στε με 3-1 από την Κινέζα αντίπαλό της. Ωστόσο με τρομερή αντεπίθεση πήρε τα πέντε επόμενα γκέιμς και το πρώτο σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη έκανε… πλάκα στην αντίπαλό της και πήρε το σετ με 6-2 και ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με τη νίκη της αυτή η Σάκκαρη λογικά μπαίνει για πρώτη φορά στο TOP100 γεγονός που σημαίνει ότι θα μπορέσει να πάρει μέρος στο Αμερικάνικο Όπεν χωρίς να δώσει προκριματικά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.