Tην άμεση καταβολή των συντάξεων τους ζητούν οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ

Με επιστολή της προς τους υπουργούς Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη, Οικονομίας - Υποδομών - Ναυτιλίας - Τουρισμού Γ.Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θ.Δρίτσα η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΠΕΣ - ΝΑΤ) ζητά «να παρθούν άμεσα μέτρα ώστε οι συντάξεις να καταβληθούν έγκαιρα και εντός της τακτικής ημερομηνίας».

Tην άμεση καταβολή των συντάξεων τους ζητούν οι συνταξιούχοι του ΝΑΤ
Με επιστολή της προς τους υπουργούς Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη, Οικονομίας –Υποδομών –Ναυτιλίας –Τουρισμού Γ.Σταθάκη και τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας Θ.Δρίτσα η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΠΕΣ –ΝΑΤ) ζητά «να παρθούν άμεσα μέτρα ώστε οι συντάξεις να καταβληθούν έγκαιρα και εντός της τακτικής ημερομηνίας».
Όπως αναφέρει η Ένωση η καταβολή των συντάξεων είναι το μοναδικό μέσω που εξασφαλίζει την επιβίωση των συνταξιούχων και καλεί τους υπουργούς «να αποκαταστήσετε την καταβολή των συντάξεων χωρίς περιορισμούς από τις τράπεζες γιατί ο νέος τρόπος δημιουργεί σοβαρά προβλήματα λόγω υγείας και ηλικίας πολλών συνταξιούχων, από την καθημερινή και μακρόχρονη παραμονή στις ουρές έξω από τις τράπεζες».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version