Χ. Θεοχάρης: «Αν ο Τσίπρας φέρει μια καλή συμφωνία θα τον στηρίξουμε»

Τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, μίλησε στον Βήμα fm

Χ. Θεοχάρης: «Αν ο Τσίπρας φέρει μια καλή συμφωνία θα τον στηρίξουμε»

Τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, μίλησε στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη.{{{ audio1 }}}

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη διαπραγμάτευση

«Υπάρχει ακόμα δρόμος που πρέπει να διανυθεί, είναι αρκετά επισφαλές να πει κανείς ότι θα μπορέσουμε να έρθουμε σήμερα σε μια συμφωνία. Έχω την αίσθηση όμως ότι αν δουν σήμερα ότι υπάρχει μια απόσταση, που μπορεί να γεφυρωθεί τις επόμενες ημέρες, θα συνεχίσει έτσι, ίσως και με αυξημένη ένταση η συζήτηση μεταξύ των δυο πλευρών, ώστε να μπορέσει να βρεθεί τις επόμενες μέρες αυτή η λύση. Αυτό θα είναι κατ΄ ευχήν. Η θέση του Ποταμιού είναι ότι θα πρέπει και στις μεταρρυθμίσεις αλλά και στην όποια συμφωνία, εάν είναι θετική για τον κόσμο, να μην φοβηθεί η νέα κυβέρνηση, να φέρει τη νέα συμφωνία και θα προσπαθήσουμε κι εμείς να την στηρίξουμε στη μάχη που μπορεί να χρειαστεί να δώσει εναντίον των διαφόρων συνιστωσών.»

-Άρα οι ψήφοι του Ποταμιού να υποκαταστήσουν ενδεχόμενες απώλειες από διάφορες πλευρές σε μια λύση, η οποία δεν είναι εντελώς αποδεκτή από όλο το ΣΥΡΙΖΑ, αυτό μας λέτε;

«Με άλλα λόγια ο κ. Τσίπρας έχει εκλεγεί πρωθυπουργός όλης της χώρας και όχι πρωθυπουργός διαφόρων συνιστωσών. Πρέπει να μη φοβηθεί να κοιτάξει το συμφέρον της χώρας κι αν εκτιμηθεί ότι το συμφέρον πράγματι υπηρετείται από μια τέτοια συμφωνία, την οποία θα έχει παλέψει, με όση δύναμη έχει, να την φέρει στη χώρα από τις Βρυξέλλες, νομίζω δεν θα πρέπει να φοβηθεί να αντιπροσωπεύσει όλο τον ελληνικό λαό και εμείς βέβαια σε αυτό το σημείο θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε.»

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version