Ο Β. Παπαγεωργόπουλος κατέθεσε αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής

Την άλλη Τετάρτη θα εξεταστεί από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που κατέθεσε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος εκτίει ποινή 12ετούς κάθειρξης για την υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου.

Ο Β. Παπαγεωργόπουλος κατέθεσε αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής

Την άλλη Τετάρτη έχει προσδιοριστεί να εξεταστεί από το Πενταμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που κατέθεσε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος εκτίει ποινή 12ετούς κάθειρξης για την υπεξαίρεση στα ταμεία του δήμου.

Ως βασικό λόγο στην αίτησή του επικαλείται την αναίρεση που άσκησε στον Άρειο Πάγο κατά της παραπάνω καταδικαστικής απόφασης, αλλά και την κατάσταση της υγείας του, με δεδομένο ότι είναι επιβαρυμένη ύστερα από τις επεμβάσεις καρδιάς στις οποίες υποβλήθηκε πρόσφατα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version