Point a

289 μ. από τον Παρθενώνα και 85 μ. από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, κάτω από τον αττικό ουρανό με απαράμιλλη θέα στον λόφο της Ακρόπολης, βρίσκεται το Point a, στο roof garden του Herodion Hotel. Στο ξύλινο deck που περιβάλλεται από μεσογειακά αρωματικά φυτά θα δοκιμάσετε μοναδικά house cocktails που δημιούργησε ο bartender Σταύρος […]

Point a
289 μ. από τον Παρθενώνα και 85 μ. από το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, κάτω από τον αττικό ουρανό με απαράμιλλη θέα στον λόφο της Ακρόπολης, βρίσκεται το Point a, στο roof garden του Herodion Hotel. Στο ξύλινο deck που περιβάλλεται από μεσογειακά αρωματικά φυτά θα δοκιμάσετε μοναδικά house cocktails που δημιούργησε ο bartender Σταύρος Γαϊτανάρος, αλλά και πιάτα με εκλεπτυσμένες γεύσεις δημιουργικής ελληνικής κουζίνας από τους chefs Μάριο Πιρπιρίδη, Μιχάλη Μωραΐτη και Μανώλη Μαυριγιαννάκη με φρέσκα υλικά από μικρούς παραγωγούς και έμφαση στην υψηλή ποιότητα. {{{ moto }}}
Οταν όμως σεφ και bartenders ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκύπτει ένας μοναδικός συνδυασμός: τα Tapas Cocktails, όπου το κάθε cocktail συναντά το γευστικό του ταίρι. Ετοιμαστείτε για μοναδικές εμπειρίες!​
Περισσότερα στο www.herodion.gr

H παρουσίαση δημοσιεύτηκε στο τεύχος Reserve του περιοδικού ΒΗΜΑ GOURMET.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version