Η λιτή αρχιτεκτονική, η μίνιμαλ διακόσμηση και ο έθνικ χαρακτήρας αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του εστιατορίου Kohylia. Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο βιετναμέζος σεφ Ton Toan Dan, εκτός από τον ανανεωμένο κατάλογο, έχει συνθέσει ένα degustation μενού πιστό στον χαρακτήρα της πολυνησιακής κουζίνας του εστιατορίου, με τον σεφEric Deleon να είναι υπεύθυνος για το σούσι.
To degustation μενού περιλαμβάνει: σούσι, ρόλο fiji, τραγανή πράσινη σαλάτα εποχής με αβοκάντο με βινεγκρέτ πορτοκαλιού, καραμελωμένο φιλέτο λαυράκι με πιπεριές και μάραθο με σάλτσα ταμάρινδου, εξωτικά φρούτα εποχής και ποικιλία τσαγιού.
Επίσης, στο εστιατόριο Kohylia θα συναντήσετε πιάτα όπως η σφυρίδα ατμού με τζίντζερ και ελαφριά σάλτσα σόγιας, το φιλέτο κοτόπουλου με φρούτα εποχής και γλυκόξινη σάλτσα, τα μαριναρισμένα χοιρινά φιλετάκια με ασιατικά μαύρα φασόλια και πικάντικο τσίλι, αλλά και πολλές ακόμη προτάσεις. Φυσικά, τα επιδόρπια συμπληρώνουν την εξωτική εμπειρία, καθώς και τα signature κοκτέιλ του Κωνσταντίνου Σκάρπου και ένα πλήθος από απεριτίφ.
Grand Resort Lagonissi 40ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, τηλ. κρατήσεων :22910-76000
Ωράριο: Τρίτη έως Κυριακή 20:00-00:30 (Δευτέρα κλειστά)
