ΥΛΙΚΑ (για 1 στρογγυλή μεταλλική φόρμα του κέικ)
200-250 γρ. φράουλες, καθαρισμένες
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι {{{ moto }}}
2/3 κουτιού ζαχαρούχο γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε τις φράουλες με πρες πουρέ και όχι στο multi, για να μη βγάλουν πολλά υγρά.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το γάλα και προσθέτουμε τις φράουλες.
Βάζουμε το μείγμα σε μεταλλική φόρμα του κέικ και το σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη, έτσι ώστε η μεμβράνη να εφάπτεται στο παγωτό. Διατηρούμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες προτού σερβίρουμε.
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014.
