Α1 Μπάσκετ: «Σκούπα» ή παράταση στα προημιτελικά των πλέι οφ

Την ευκαιρία να κλείσουν από σήμερα την υπόθεση πρόρκιση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην έδρα του Απόλλωνα και του Αρη, φτάνοντας στο 2-0 νίκες. Πιο αμφίροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις ΚΑΟΔ-Πανιωνίου και Κηφισιάς-ΠΑΟΚ, με τους φιλοξενούμενους να είναι όμως στο 1-0. Αν σε κάποιο ζευγάρι χρειαστεί τρίτος αγώνας, θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/5).

Οι 2οι αγώνες της προημιτελικής φάσης στα πλέι οφ της Α1 ανδρών διεξάγονται σήμερα, Πέμπτη. Και στους τέσσερις πρώτους αγώνες οι γηπεδούχοι επικράτησαν των φιλοξενούμενων κάνοντας το 1-0.

Η σειρά μεταφέρεται αύριο στην έδρα των ομάδων που κατέλαβαν χαμηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, με την πρόκριση στην ημιτελική φάση να κρίνεται στις 2 νίκες. Αν σε κάποιο ζευγάρι χρειαστεί τρίτος αγώνας, θα διεξαχθεί το Σάββατο (10/5).

Ετσι στις 16:00 ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Πανιώνιο στη Δράμα. Οι γηπεδούχοι συγκεντρώνουν υψηλές πιθανότητες να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1, καθώς χθες πρόβαλαν σθεναρή αντίσταση στη Νέα Σμύρνη, σε αγώνα… διαφήμιση του μπάσκετ.

Στις 17:30, ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο, ενώ στις 20:00 αρχίζουν οι άλλες δύο αναμετρήσεις: Συγκεκριμένα, στην Πάτρα ο Απόλλων υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ενώ στο Ζηρίνειο η ΑΕ Νέας Κηφισιάς αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα των δεύτερων αγώνων στην προημιτελική φάση των πλέι οφ στην Α1 ανδρών έχει ως εξής:

Πέμπτη, 8 Μαΐου

ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Κραχτίδης 16:00 ΚΑΟ Δράμας-Πανιώνιος Αναστόπουλος, Παναγιώτου, Σταματόπουλος

Αλεξάνδρειο 17:30 Άρης-Ολυμπιακός Μάνος, Πουρσανίδης Γ., Ανδρικόπουλος

Περιβόλας 20:00 Απόλλων Πατρών-Παναθηναϊκός Σώμος, Μητσόπουλος, Μπίκας

Ζηρίνης 20:00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΠΑΟΚ Χριστοδούλου, Φούφης, Μπήτης

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στην προημιτελική φάση των πλέι οφ στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχουν ως εξής:

Α1 ΑΝΔΡΩΝ

θέσεις 2-7 Ολυμπιακός–Άρης 77-44 (1-0)

θέσεις 3-6 Πανιώνιος–ΚΑΟ Δράμας 83-73 (1-0)

θέσεις 1-8 Παναθηναϊκός–Απόλλων Πατρών 88-61 (1-0)

θέσεις 4-5 ΠΑΟΚ–ΑΕ Νέας Κηφισιάς 70-66 (1-0)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.