Το Σάββατο η Υρώ Μανέ καλεσμένη του Νίκου Θρασυβούλου. Συντονιστείτε (12:00 – 13:00) στον Βήμα 99.5 και κερδίστε 2 καθίσματα θεάτρου Κοκκώνης.
Υρώ Μανέ: Γεννήθηκε στην Χίο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα πολιτικών επιστημών).
Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης, όπου συμμετείχε στις παραστάσεις: Ηλέκτρα, Προμηθέας Δεσμώτης, Θεσμοφοριάζουσες, Υβόννη, Ριχάρδος ο Γ’. Στην συνέχεια συνεργάστηκε με το Εθνικό Θέατρο στις Φοίνισσες (σκην. Αλέξη Μινωτή) με τον θίασο του Γ. Κιμούλη στο Φτωχέ φονιά (σκην. Ν.Κούρκουλου) με τον θίασο του Λ. Λαζόπουλου στο Ήταν ένα μικρό καράβι, με το Αμφιθέατρο του Σπ. Ευαγγελάτου στις Νεφελες και στην Ορέστεια, στο Γάμος στην υψηλή κοινωνία (σκην. Α.Βουτσινα) με το παιδικό της Ξένιας Καλογεροπούλου στα Μακαρόνια με κέτσαπ (σκην. Θ.Μοσχόπουλου), Ο Άι Βασίλης είναι σκέτη λέρα (σκην. Κ. Αρζόγλου), Αναμείνατε στο ακουστικό σας (σκην. Γ.Κακλέα), Σεσουάρ για δολοφόνους (σκην. Κ.Αρβανιτάκη), Τσιγάρο στην ταράτσα, Η χαρτοπαίχτρα (σκην. Β.Μυριανθόπουλου), Λα Μοσκέτα (σκην. Ν.Αρμάου), Η μαριχουάνα της μαμάς είναι πιο γλυκιά (σκην. Σπ. Μαβίδη), Μύγα Τσε-τσε (σκην. Θ.Παπαθανασίου-Μ.Ρέππας), Αταίριαστο ζευγάρι (σκην. Αλ.Ρήγα).
Έπαιξε στις τηλεοπτικές σειρές: 10 μικροί Μήτσοι, Δις Εξαμαρτείν, Εγκλήματα, Ελλάς το μεγαλείο σου,Επτά θανάσιμες πεθερές, Μάγγισες της Σμύρνης, Καθρέφτη-Καθρεφτάκι μου, Εφτά ζωές κ.α.
Πήρε μέρος στις κινηματογραφικές ταινίες Ο οργασμός της αγελάδας της Όλγας Μαλέα και Ηλίας του 16ου του Ν.Ζαπατίνα.
Δώρο εκπομπής: 2 καθίσματα θεάτρου με πλάτη και υφασμάτινη θήκη
