Τροπολογίες για κατάργηση χαρατσιού και φόρου θέρμανσης καταθέτει το ΚΚΕ

Δύο τροπολογίες στο φορολογικό νομοσχέδιο θα καταθέσει η KO του ΚΚΕ, με τις οποίες θα ζητεί την κατάργηση του χαρατσιού μέσω ΔΕΗ, όπως και του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο

Δύο τροπολογίες στο φορολογικό νομοσχέδιο θα καταθέσει η KO του ΚΚΕ, με τις οποίες θα ζητεί την κατάργηση του χαρατσιού μέσω ΔΕΗ, όπως και του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο.

Αυτό ανακοίνωσε η γγ του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αναφορικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

«Εδώ θα μετρηθεί κάθε κόμμα και τι προτείνει πάνω σε αυτό» είπε η γγ του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι «ο αγώνας δεν μπορεί να περιοριστεί στη Βουλή, την αξιοποιούμε βεβαίως, αλλά αυτό δεν φτάνει».

Σχολιάζοντας αποστροφή του υπουργού Οικονομικών για πολύ λίγες αιτήσεις για επίδομα θέρμανσης, η κ. Παπαρήγα είπε «μα ο άλλος δεν έχει χρήματα να αγοράσει πετρέλαιο».

Η γγ του ΚΚΕ σημείωσε ότι οι αγώνες των εργαζομένων πρέπει να έχουν ένα «πακέτο αιτημάτων» που βελτιώνουν την θέση τους, υπογραμμίζοντας ότι ταυτόχρονα απαιτείται η ανάπτυξη ενός συνολικού μετώπου αντιπαράθεσης με την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
Σίβυλλα
Helios Kiosk