Νίκος ΤζίμαςΤο «πέταγμα ενός κύκνου» στην Ηπειρο

Τριάντα ένα χρόνια µετά την ταινία «Ο άνθρωπος µε το γαρύφαλλο» και είκοσι έξι από την τελευταία του, «Τα χρόνια της θύελλας», ο σκηνοθέτης Νίκος Τζίµας επιστρέφει µε µια διεθνή παραγωγή και ονόµατα - εκπλήξεις. Για την ταινία «Το πέταγµα του κύκνου», που θα προβάλλεται από αύριο στους κινηµατογράφους, μιλάει στα «Νέα»

<b>Νίκος Τζίμας</b>Το «πέταγμα ενός κύκνου» στην Ηπειρο

Τριάντα ένα χρόνια µετά την ταινία «Ο άνθρωπος µε το γαρύφαλλο» και είκοσι έξι από την τελευταία του, «Τα χρόνια της θύελλας», ο σκηνοθέτης Νίκος Τζίµας επιστρέφει µε µια διεθνή παραγωγή και ονόµατα – εκπλήξεις.

«Η ταινία “Το πέταγµα του κύκνου” είναι µια σύγχρονη ερωτική ιστορία. Ο Ηπειρώτης Αλέξης – άλλοτε ήρωας της γενιάς του Πολυτεχνείου – λυγίζει στις “σειρήνες” της πολυεθνικής που εργάζεται ως golden boy, η οποία δεν του παίρνει µόνο τις ικανότητες αλλά και την ψυχή του. Μετά όµως από µια ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή µε δεκάδες θύµατα, ο ήρωας έρχεται αντιµέτωπος µε ένα πρώην συµφοιτητή του, που είχαν τις ίδιες αρχές και κάπου τότε αρχίζει η αντίστροφη πορεία της σύγκρουσης», περιγράφει στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο Νίκος Τζίµας.

Το θέµα αιφνιδιάζει ο σκηνοθέτης παραθέτει στην εφημερίδα την προβληματική του για τη νέα του ταινία,«Το πέταγµα του κύκνου», πουθα προβάλλεται από αύριο στους κινηµατογράφους.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version