από metereologos.gr
Δευτέρα 28 Μαΐου 2018
 
 

Κοτοσαλάτα σε σος μουστάρδας

Κοτοσαλάτα σε σος μουστάρδας
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Υλικά

Για την σαλάτα
2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου, βρασμένα και κομμένα σε μπουκιές
2-3 φύλλα πρασινάδας της αρεσκείας μας
1 φλ. καλαμπόκι, βρασμένο
1 ντομάτα, ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένη
2 αγγουράκια, κομμένα σε μισές ροδέλες
2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
½ φινόκιο, λεπτοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σος μουστάρδας
2 κ.σ. μουστάρδα, τύπου Dijon
4-5 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί
1 κ.γ. μέλι

Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε καλά. Χτυπάμε στο σέικερ ή στο multi τα υλικά της σος, περιχύνουμε τη σαλάτα, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Tip
Αν θέλουμε να φτιάξουμε τη σαλάτα από νωρίς, δεν την περιχύνουμε με την σος, παρά μόνο λίγα λεπτά πριν την σερβίρουμε.


Συνταγές περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (0)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.