Το νέο κατάστημα του Τυροκομείου Κωσταρέλου στην Πατριάρχου Ιωακείμ είναι ένα πλήρες ελληνικό ντελικατέσεν – ναι, εκεί θα βρείτε όλα τα αγαπημένα προϊόντα Κωσταρέλου – στο οποίο μπορείτε όμως παράλληλα να γευθείτε συνταγές, τις οποίες έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος.

Ετσι συναντάμε μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς – αχ εκείνο με τη μαλακή φέτα, τα ψητά μανιτάρια, το μπέικον και τη μαγιονέζα τρούφας – σαλάτες, αλλά και μοναδικά πλατώ τυριών και αλλαντικών αποκλειστικά ελληνικής προέλευσης, τα οποία συνδυάζονται ιδανικά με ελληνικά κρασιά και μπίρες από μικροζυθοποιίες της χώρας. {{{ moto }}}

Ομως και οι γλυκές προτάσεις δεν πάνε πίσω, βασισμένες κυρίως στα γαλακτοκομικά προϊόντα του τυροκομείου. Εμείς δοκιμάσαμε και συστήνουμε ανεπιφύλακτα το ρυζόγαλο με μους σοκολάτας και γλυκό κουταλιού κεράσι.

Το κατάστημα διαθέτει βέβαια και όλη τη σειρά τυροκομικών προϊόντων Κωσταρέλου, από τη βραβευμένη φέτα, μέχρι τα φημισμένα γιαούρτια, αλλά και τις κρέμες – όλα από ελληνικό φρέσκο γάλα.

Λίγα λόγια για την εταιρία

Το 1937 η οικογένεια Κωσταρέλου ξεκίνησε να φτιάχνει εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά για να τα προσφέρει στους κατοίκους του Μαρκοπούλου, στο ταβερνάκι που διατηρούσε στην πλατεία. Σήμερα, η τρίτη γενιά εμπνευσμένη από τις συνταγές του παρελθόντος, εξακολουθεί να δημιουργεί προϊόντα με παραδοσιακές μεθόδους και σύγχρονο εξοπλισμό, πάντα με σεβασμό στην ποιότητα και με τις καλύτερες πρώτες ύλες.

www.kostarelos.gr