Στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Ατρόμητος που νίκησε 2-1 τον Αρη στο Περιστέρι για τη φάση των «16». Οι «Κίτρινοι» προηγήθηκαν στο 47′ με τον Καστίγιο, αλλά ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που με τα αδικαιολόγητα νεύρα του έκανε άνω – κάτω την ομάδα του. Στο 79′ ο Φυτανίδης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90′ ο Μήτρογλου (που λίγο νωρίτερα και αυτός είχε σπρώξει τον συμπαίκτη του Τάτο) πέτυχε την ολική ανατροπη. Στις καθυστερήσεις ο Καστίγιο αποβλήθηκε και αφού χτύπησε αντιπάλους και συμπαίκτες, άφησε τηνομάδατου με παίκτη λιγότερο.

Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 38′ ο Μήτρογλου βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σούταρε άουτ. Γενικά, πάντως, ο Αρης στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο, εκμεταλλευόμενος ίσως και τους πειραματισμούς του Γιώργου Δώνη, ο οποίος παρέταξε ενδεκάδα… Κυπέλλου.

Με το ξεκίνημα του β’ημιχρόνου, από έξοχη συνεργασία Γιαννιώτα-Καστίγιο ο τελευταίος βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Ιτάνζ και «έγραψε» το 0-1.

Ο Δώνης προσπάθησε με συνεχείς αλλαγές (προσώπων και τακτικής) να φέρει το ματς στα ίσια και η ομάδα του τα κατάφερε.

Στο 79′ ο Πίτου Γκαρσία εκτέλεσε φάουλ και ο Φυτανίδης εκμεταλλεύθηκε την κακή έξοδο του Βελλίδη, για να διαμορφώσει με κεφαλιά το 1-1.

Ο Αρης κατέρρευσε και στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρχε μόνο ο Ατρόμητος στο γήπεδο, με τον Κώστα Μήτρογλου να «ψάχνει» το γκολ, να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 88′ (απέκρουσε με τα πόδια ο Βελλίδης) και να το πετυχαίνει στο 90′ με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κόκκινη κάρτα: Καστίγιο (+90΄, δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινες: Σφακιανάκης, Σκόνδρας, Τάτος, Μήτρογλου – Καστίγιο, Παπαστεριανός

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Νάστος, Οικονόμου, Μπάλλας (70΄ Πίτου Γκαρσία), Τάτος, Σφακιανάκης, Καραμάνος (67΄ Δημούτσος), Μήτρογλου, Καραγκούνης (61΄ Αναστασάκος)

ΑΡΗΣ (Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Μίσελ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Καζναφέρης, Φατί (+90΄ Πρίττας), Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (80΄ Σολτάνι), Νέτο, Ούμπιντες, Καστίγιο.