Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια στις 2:40 τα μεσάνυχτα σε επιχείρηση στου Ψυρρή στην οδό Τάκη 6.

Από την μικρής έκτασης έκρηξη σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές που περιορίστηκαν στο μαύρισμα του εξωτερικού τείχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση ανήκει σε σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

Μητσοτάκης: Η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί από τα υπόγεια του Μαξίμου

Με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του Μαρέβας.

«Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνα τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν εμένα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Kyriakos Mitsotakis

@kmitsotakis
Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει.

8:33 π.μ. – 12 Φεβ 2018
95
49 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

«Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό…»

Ανάρτηση στο Twitter έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν από λίγα λεπτά σχολιάζοντας την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. «Τα έχω περάσει και τα ξέρω» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό… Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;».

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχει άλλη σύζυγος πολιτικού στην νεώτερα ιστορία που να έχει στοχοποιηθεί όσο η Μαρέβα Μητσοτάκη».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση καθώς όπως είπε βλέπουν ποιον δεν συμπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια του επιτίθενται.

Δήλωση Μαρέβας Μητσοτάκη

«Από τη μέρα που ο σύζυγος μου, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξελέγη στην ηγεσία της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη μια συστηματική επιχείρηση εξόντωσής μου σε όλα τα τα επίπεδα. Θέλουν να πλήξουν τον σύζυγό μου και χτυπούν εμένα. Οι εγκέφαλοι αυτής της επιχείρησης βρίσκονται στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου. Τα εκτελεστικά τους όργανα, με επικεφαλής τον Κώστα Βαξεβάνη, κατασκευάζουν ιστορίες και εξαπολύουν συκοφαντίες και ψέματα. Δικαιολογούν ακόμη και τρομοκρατικές ενέργειες. Όλοι γνωρίζουν τί θέλει να πετύχει αυτό το παρακράτος εναντίον μου, αλλά δεν θα το πετύχει. Ούτε εγώ, ούτε ο σύζυγός μου θα φοβηθούμε. Όσο κι αν κακοποιήσουν την αλήθεια, όση λάσπη κι αν ρίξουν, δεν πρόκειται να με λυγίσουν. Θα συνεχίσω τη δουλειά μου και τη ζωή μου, χωρίς να δειλιάσω απέναντι στην αλητεία και στην τρομοκρατία. Δύναμή μας η αντοχή μας. Είναι δειλοί και θα ηττηθούν».

Μαξίμου: Στα υπόγεια δεν μένει πια ο Παπασταύρου, ούτε μπαίνουν βαλίτσες με λεφτά

Για φαντασιοπληξίες κατηγορεί το Μαξίμου το ζεύγος Μητσοτάκη που μιλά για οργανωμένη επίθεση εναντίον της Μαρέβας Μητσοτάκη που οργανώνεται στα υπόγεια του Μαξίμου.

Εν συνεχεία η ανακοίνωση που υπογράφεται από τους «ενοίκους του υπογείου» περνά στην επίθεση ενημερώνοντας το ζεύγος Μητσοτάκη πως στα υπόγεια του Μεγάρου «δεν έχει πια γραφείο ο συνέταιρός τους, κ. Παπασταύρου, ούτε εισέρχονται βαλίτσες Samsonite τροχήλατες πριν καταλήξουν σε κάποιο φορολογικό παράδεισο».