Ένα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ διαφορετικό από τα άλλα διοργανώνεται το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, από τις 5 μμ έως τις 9 μμ, στο 100ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.
Στόχος των γονέων είναι να συγκεντρωθεί το ποσόν των 1.500 ευρω προκειμένου να αγοράσουν ένα holter πίεσης για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».
Εμπνευστής αυτής της κίνησης, η οποία συνάδει με το πνεύμα των Χριστουγέννων, είναι η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 100ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών κυρία Φανή Σωτηροπούλου. «Το περασμένο Σεπτέμβριο μάθαμε ότι το Αγλαϊα Κυριακού έχει ανάγκη από ένα holter πίεσης. Μετά από σχετική έρευνα που κάναμε, σκεφθήκαμε νακάνουμε την προσπάθεια μας και να το αγοράσουμε εμείς από τα έσοδα τουΧριστουγεννιάτικου Παζαριού. Θέλουμε να προσφέρουμε κάτι σημαντικό και χρήσιμο σε ένα Νοσοκομείο σαν κι αυτό, που «φροντίζει» τα παιδιά μας τις δύσκολες στιγμές».
Στο μπαζάρ θα πωλούνται γούρια, δώρα, στολίδια και άλλα αντικείμενα, καθώς και γλυκά. Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά με τιμή λαχνού 2 ευρω. Η διεύθυνση του σχολείου, για όποιον ενδιαφέρεται να το επισκεφθεί την ημέρα του μπαζάρ, είναι Πύρρας 15, Νέος Κόσμος.