Κύριε διευθυντά.

Τη στιγμή που γίνεται λόγος για την επιτακτική ανάγκη εμφάνισης νέων πολιτικών δυνάμεων μπας και ανατραπεί το ζοφερό σκηνικό, ο Πάνος Καμμένος, με την ανακοίνωση της δημιουργίας καινούργιου κόμματος, επιβεβαιώνει ότι στην πραγματικότητα εξακολουθούν να ανακυκλώνονται τα ίδια και τα ίδια ονόματα, οι ίδιες χρεοκοπημένες ιδεολογίες. Εν προκειμένω όμως αν ο νέος κομματάρχης εύχεται μέσα από τη σελίδα του στο Facebook «η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης» για τους «Ανεξάρτητους Ελληνες», όπως βάφτισε τον συνδυασμό του, εγώ θέλω να ελπίζω ότι οι πραγματικά ανεξάρτητοι Ελληνες θα δώσουν, όταν θα φτάσει η ώρα της κάλπης, πληρωμένη απάντηση σε εκείνους που προσπαθούν να βγάλουν την ουρά τους έξω από το σύστημα που υπηρέτησαν και το οποίο μας οδήγησε στην καταστροφή, και εξαγνισμένοι να επαναπλασαριστούν ως η ιδανική λύση για τη νέα εποχή.

Μετά τιμής

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, o 53χρονος ελληνοαμερικανός χειρουργός Μιχαήλ Μακρής πραγματοποίησε διπλό μπαϊπάς, το οποίο μετέδωσε ζωντανά μέσω του Twitter με σύντομα μηνύματα και φωτογραφίες!

* Απευθυνόταν, υποθέτω, σε συναδέλφους του και σε followers με γερά νεύρα. Γιατί μια τέτοια εγχείρηση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση το ιδανικό, για έναν χώρο κοινωνικής δικτύωσης, θέαμα.

* Από τα αμερικανικά χειρουργεία στην ελληνική… εντατική: εβδομήντα πέντε βουλευτές του ΠαΣοΚ ζητούν βαθύτερο και ουσιαστικότερο έλεγχο των «πόθεν έσχες» των πολιτικών. Ακόμη για τα αυτονόητα συζητούμε σε αυτή την έρμη χώρα.

* Μέρες δύσκολες περνάμε, με μεγάλες εντάσεις και στενοχώριες, με «πόθεν έσχες» ικανά να τρελάνουν και τον πιο λογικό από εμάς… Οχυρωθείτε με ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένη πορτοκαλάδα κάθε πρωί. Σύμφωνα με ομάδα επιστημόνων μια ουσία που υπάρχει στα πορτοκάλια, τα γκρέιπ φρουτ και στα άλλα εσπεριδοειδή μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου.

* Επίσης, ρίξτε το έξω όσο περισσότερο μπορείτε: αποσπάσματα από αθηναϊκές οπερέτες αλλά και νοσταλγικές καντάδες θα ερμηνεύσει σήμερα, Σάββατο, στις 5 το απόγευμα στο Μουσείο της Ακρόπολης η μεικτή χορωδία του Δήμου Αθηναίων. Δεν θα πάτε;