Κύριε διευθυντά,

Οπως λέει και ο σοφός λαός, πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια… γυμνασμένη γυναίκα. Αυτό είναι προφανές στην περίπτωση των Ομπάμα. Το έχει δηλώσει πολλάκις η Μισέλ Ομπάμα, το επιβεβαίωσε και τώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Prevention»:«Γυμνάζομαι καθημερινά και κάνω γιόγκα δύο φορές την εβδομάδα, για να διατηρήσω την ελαστικότητά του σώματός μου» είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Ομολογώ όμως ότι δεν περίμενα να τη δω επί το έργον: στο σόου της Ελεν ντε Τζενέρις, όπου εμφανίστηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του συζύγου της, η Μισέλ επιδόθηκε σε πους απς – 25 τον αριθμό παρακαλώ, και θα συνέχιζε αν η παρουσιάστρια δεν έδινε, με έξυπνο τρόπο, τέλος στο μαρτύριό της. Αποδεικνύοντας ότι εκτός από γυμνασμένη είναι αποφασισμένη να κάνει ακόμη και τούμπες για να ξαναβάλει το στεφάνι της στον Λευκό Οίκο. Τι τραβάνε και αυτές οι πλανητάρχισσες!

Μετά συμπαθείας και αγωνιστικών χαιρετισμών

Πανδώρα

ΥΓ.: Κατά τα άλλα, τη στιγμή που οι Ανγκολέζοι ζουν με λιγότερο από 1,5 ευρώ την ημέρα (πάντα υπάρχουν χειρότερα από αυτά που περνάμε εμείς οι Ελληνες) η πρωτεύουσα της Ανγκόλα, η Λουάντα, θεωρείται μια από τις πιο ακριβές πόλεις στον κόσμο. Αυτό, σύμφωνα με έρευνες εταιρειών που δραστηριοποιούνται και στην αφρικανική χώρα.

* Κατά τα στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, εκεί το ενοίκιο ενός σπιτιού μπορεί να φθάνει τα 7.600 ευρώ τον μήνα. Και ένα κιλό ντομάτες εισαγωγής στοιχίζει 12 ευρώ. Είναι να τους πάρεις με τις ντομάτες, εκείνους που επιτρέπουν τέτοιες υπερτιμολογήσεις.

* Αυτό εννοούν όταν λένε ότι η Ελλάδα, αν συνεχιστεί ο οικονομικός κατήφορος, θα γίνει Αφρική; Θα πληρώνουμε και εμείς 12 ευρώ τις ντομάτες; Τότε θα τους πάρουμε με τα (φθηνότερα) γιαούρτια τους υπεύθυνους για την κατάντια μας. Εκτός αν εν τω μεταξύ υπερτιμολογηθούν και εκείνα.

* Αν και εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε, έχουμε καβάτζα: 50 δισ. ευρώ κρατάνε στο σεντούκι τους οι Ελληνες, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Να τον πιστέψω; Γιατί το δικό μου σεντούκι είναι (μετά και τους νέους φόρους) άδειο.