Παγκόσµιο Κύπελλο –Ρωσία 2018
Φάση των 16
Ισπανία – Ρωσία (Ζ)
ΕΡΤ1, 17.00
Κροατία – Δανία (Ζ)
ΕΡΤ1, 21.00
Τη δεύτερη μέρα της φάσης των 16 της διοργάνωσης η Ισπανία αντιμετωπίζει την οικοδέσποινα Ρωσία στη Μόσχα και η Κροατία τη Δανία στο Νίζνι Νόβγκοροντ.
Formula 1
Γκραν Πρι Αυστρίας
ΕΡΤ2, 16.10
Από τον μεσογειακό Κόλπο του Λέοντα στη Μασσαλία και το γαλλικό Γκραν Πρι, στα βουνά της Στυρίας στις Αλπεις για το Γκραν Πρι της Αυστρίας. Μόλις επτά μέρες μετά τις μάχες τους στο Πολ Ρικάρ, οι πιλότοι της Formula 1 διασταυρώνουν και πάλι τα «ξίφη» τους, αυτή τη φορά στο ρινγκ της Red Bull, στα περίχωρα της πόλης του Σπίλμπεργκ.
Ξένες ταινίες
«Οι Πειρατές της Καραϊβικής:
Στο τέλος του κόσµου»
ALPHA, 21.00
Μετά την «Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού» και το «Σεντούκι του Νεκρού», οι Πειρατές της Καραϊβικής σαλπάρουν για την απόλυτη περιπέτεια. Η τρίτη συνέχεια των Πειρατών ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, ενώ ακριβώς οι ίδιοι συντελεστές και ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ στο τιμόνι της παραγωγής εγγυώνται το πολύ υψηλό ποιοτικό αποτέλεσμα. Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Τζέφρι Ρας, Ορλάντο Μπλουμ, Κίρα Νάιτλι, Τζόναθαν Πράις. (ΗΠΑ, 2007, 153′)
«Επιστροφή στο ρινγκ»
STAR, 00.45
Πριν από πολλά χρόνια, δύο μποξέρ, ο «Ρέιζορ» και ο «The Kid», ετοιμάζονταν να δώσουν τον τρίτο και τελικό αγώνα, που θα καθορίσει τον πρωταθλητή. Την παραμονή όμως του τελικού ο Ρέιζορ ανακοινώνει ξαφνικά την απόσυρση του, αρνούμενος να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση και βγάζοντας έτσι νoκ άουτ τις καριέρες και των δύο. 30 χρόνια μετά, ο δαιμόνιος διοργανωτής αγώνων Ντάντε Σλέιτ Τζούνιορ αποφασίζει να τους κάνει μια πρόταση που δεν μπορούν να αρνηθούν: να ξαναμπούν στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουν μέχρι να ανακηρυχθεί ο τελικός νικητής μια και καλή. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κέβιν Χαρτ, Αλαν Αρκιν, Σιλβέστερ Σταλόνε και Κιμ Μπάσιντζερ. (ΗΠΑ, 2013, 103′)

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ