Τηλεπαιχνίδι
«Celebritygame night», ANT1, 23.00
Στο «Celebrity game night» δύο ομάδες με τρεις celebrities και έναν παίκτη η καθεμία ανταγωνίζονται σε γνωστά, αγαπημένα, αλλά και σε ολοκαίνουργια ξεκαρδιστικά παιχνίδια, με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους, διαθέτοντας τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό. Αυτό την Παρασκευή παίκτες στη μια ομάδα θα είναι ο Ανθιμος Ανανιάδης, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ενώ στηδεύτερηθα είναι η Κρυσταλλία, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και Βασιλική Τρουφάκου. Παρουσιάζει ο Θοδωρής Αθερίδης.
Ξένες ταινίες
«Γυναίκες χωρίς άντρες», ΕΡΤ2, 24.00
Η ταινία αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 1953, όταν το πραξικόπημα που οργάνωσε η CIA, με την υποστήριξη των Βρετανών, ανατρέποντας τον πρωθυπουργό Μοχάμεντ Μοσαντέγκ για να ξαναφέρει στην εξουσία τον Σάχη, προκάλεσε κατακλυσμό στην ιστορία του Ιράν. Μέσα σε αυτό το έντονο κλίμα, οι τέσσερις ηρωίδες βρίσκονται μαζί, αποκλεισμένες σε έναν υπέροχο κήπο. Ομως ο χρόνος είναι μετρημένος και η εξωτερική ζωή αρχίζει, σιγά-σιγά, να εισβάλλει στις μοίρες των τεσσάρων γυναικών, τη στιγμή όπου η ιστορία της χώρας τους παίρνει τραγική στροφή. Πρωταγωνιστούν οι Πεγκάχ Φεριντονί, Σαμπνάμ Τολουί, Αρίτα Σαχρζάντ, Ορζόγια Τοτ. (Γερμανία /Αυστρία/Γαλλία, 2009, 93′)


«Κορόνα γράµµατα», STAR, 00.15
Η Μπεθ μετακομίζει στο λαμπερό Λας Βέγκας με στόχο να κάνει μια νέα αρχή και να αφήσει πίσω την προηγούμενη ζωή της ως στριπτιζέζ. Η γνωριμία της με τον Ντινκ, επαγγελματία τζογαδόρο, θα είναι μοιραία καθώς εκείνος θα ανακαλύψει το ταλέντο της στα στοιχήματα κάθε είδους. Oμως η γυναίκα του Ντινκ θα αρχίσει να υποψιάζεται την Μπεθ και τα πράγματα μπερδεύονται. Πρωταγωνιστούν οι Ρεμπέκα Χολ, Μπρους Γουίλις, Τζόσουα Τζάκσον, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Βινς Βον, Τζόελ Μάρεϊ. (ΗΠΑ, 2012, 86′)

HeliosPlus