Συναντήσαμε τον σεφ πιτσαϊόλο Ciro Salvo που, σύμφωνα με τους New York Times είναι αυτός που αναβάθμισε τον τρόπο που οι Ναπολιτάνοι φτιάχνουν πίτσα, χρησιμοποιώντας πολύ ποιοτικές πρώτες ύλες και τελειοποιώντας τη ζύμη. Τη συνταγή που μας έδωσε την φτιάξαμε πολλές φορές, για να την προσαρμόσουμε ώστε να μπορούμε να την φτιάξουμε εύκολα στο σπίτι. Στις 13 σελίδες του αφιερώματος που ετοιμάσαμε, παρουσιάζουμε όλα τα μυστικά βήμα – βήμα για το τέλειο ζυμάρι, το άψογο ψήσιμο, αλλά και τους καλύτερους συνδυασμούς από toppings.

Αυτά και όλα τα μυστικά του Ciro Salvo για τη ναπολιτάνικη πίτσα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στα περίπτερα