Η εταιρεία KM CO Ltd, συμφερόντων του σεΐχη του Κατάρ Χαλίντ μπιν Γιασίμ αλ-Θάνι (Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani) αύξησε στο 5,1% τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφαλαίο της MLS. Με την τοποθέτηση αυτή γίνεται βασικός μέτοχος και θα εκπροσωπηθεί με θέση και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ελληνικής εταιρείας.

Η KM CO πέραν της επένδυσης στο μετοχικό κεφάλαιο της ΜLS, προτίθεται να συμβάλει στην ανάπτυξη της εταιρείας στις αγορές του Κόλπου και της Βόρειας Αφρικής με κοινή απόφαση και στρατηγική των επιτελείων των δύο εταιρειών.

Ο σεΐχης του Κατάρ δήλωσε για την επένδυση στην ελληνική εταιρεία: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συγκαταλεγόμαστε στους βασικούς μετόχους της MLS. Σκοπεύουμε μαζί με τους ανθρώπους της εταιρείας να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και να υλοποιήσουμε μαζί τα επενδυτικά μας σχέδια».

Ο κ. Γιάννης Καματάκης Διευθύνων Συμβουλος της MLS δήλωσε «Καλωσορίζουμε την Αυτού Μεγαλειότητα Sheikh Khalid Bin Jassim A.J. Al-Thani στους βασικούς μετόχους της MLS και ελπίζουμε σε μια μακροχρόνια και αποδοτική συνεργασία. Η συμμετοχή του ως βασικός μέτοχος αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης όχι μόνο στην εταιρεία μας αλλά και στην ελληνική επιχειρηματικότητα».