Η Genesis Pharma είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διακρίνεται κάθε χρόνο, για 11 συνεχή έτη, στη λίστα των Best Workplaces, γεγονός που αποδεικνύει εμπράκτως ότι τηρεί τη δέσμευσή της για ένα εργασιακό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι συμμετέχουν ενεργά στη στρατηγική της, απολαμβάνουν τις επιτυχίες της και αναπτύσσονται μαζί της.
Η εταιρεία παρέχει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης σε κάθε εργαζόμενο. Πάνω από το 25% των εργαζομένων έχουν ενισχυθεί σε μακροχρόνιες σπουδές, ενώ καλύπτει πλήρως την εκμάθηση ξένων γλωσσών, κυρίως με ιδιαίτερα μαθήματα. Διοργανώνει επίσης μαθήματα υπολογιστών, ενώ από το 2003 ως σήμερα έχει διαθέσει πάνω από €165.000 για τη συμμετοχή των εργαζομένων της σε μεταπτυχιακά προγράμματα.
Η Genesis Pharma μεριμνά για την ισορροπία της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής των ανθρώπων της. Στις νέες μητέρες παρέχεται bonus μητρότητας ύψους €3.000, πληρωμή όλων των μισθών (4,2 μισθοί) κατά την άδεια κυήσεως και λοχείας (συνολικά 17 εβδομάδες) ανεξαρτήτως των επιδομάτων από τον ασφαλιστικό φορέα, δίδεται μία εβδομάδα επιπλέον άδειας μετ’ αποδοχών στις μητέρες που εργάζονται στην εταιρεία μέχρι το παιδί να συμπληρώσει τα τρία έτη και καλύπτονται τα έξοδα βρεφονηπιακού σταθμού (€1.000 τον χρόνο για τρία έτη).
Ολοι οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ετήσιο προληπτικό check up, κάλυψη ολόκληρου του μισθού τους σε περίπτωση ασθενείας για έναν μήνα ανά ημερολογιακό έτος, δώρο γάμου και δώρο €3.000 στα παιδιά που πετυχαίνουν στο Πανεπιστήμιο.
Το 2012 η Genesis Pharma βραβεύθηκε για 3η συνεχή χρονιά στο CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, και όχι τυχαία. Μεταξύ άλλων η εταιρεία δημιούργησε ομάδα από στελέχη μεσαίας και ανώτερης βαθμίδας για το έργο του 1ου απολογισμού εταιρικής υπευθυνότητας. Στηρίζει συστηματικά συλλόγους ασθενών και ενισχύει πρωτοβουλίες με σεβασμό στο έργο τους και με μοναδικό σκοπό τη συνέχιση της απρόσκοπτης προσφοράς τους στους έλληνες ασθενείς. Παράλληλα συνεχίζει το μακροχρόνιο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς στους άξονες Υγεία, Ασφάλεια, Εκπαίδευση και Επιχειρηματικότητα, με δράσεις που αφορούν το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, αρκετές από τις οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με ΜΚΟ. Επιδεικνύει επίσης σεβασμό στο περιβάλλον μέσα από μια ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση που βασίζεται στην υπεύθυνη διαχείριση των αποβλήτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της εταιρείας, στον σεβασμό στους φυσικούς πόρους και στη διασφάλιση της ορθής χρήσης τους και στην προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ