Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου το Great Place to Work® θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με τη Boussias Communications, το 4ο Συνέδριο του με θέμα «Αντιμέτωποι με την κρίση; Δεν είμαστε μόνοι! How Best Workplaces around the globe overcome the crisis!» στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας ΑΙΤ.
Εμπειρα στελέχη πρώτης γραμμής, από βραβευμένες για το καλό εργασιακό τους περιβάλλον εταιρείες, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο (βραβεία Best Workplaces), από χώρες που βίωσαν ή βιώνουν την κρίση, (Αργεντινή, Ισπανία, Πορτογαλία αλλά και από την Ελλάδα), θα παρουσιάσουν στο συνέδριο τις καλύτερες πρακτικές που εφαρμόζουν και φαίνεται να αποδίδουν και θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες σκέψεις, ενέργειες και προβληματισμούς.
Οι ομιλητές θα εξηγήσουν με ποιους τρόπους, παρά την οικονομική ύφεση, οι εταιρείες τους κατορθώνουν να αντιστέκονται, να διατηρούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εργαζόμενούς τους και να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.
Στο β’ μέρος του συνεδρίου, τρία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος workshops με επιλεγμένα panels ομιλητών και συντονιστές διακεκριμένους ακαδημαϊκούς θα διερευνήσουν τις ιδιαιτερότητες της διοίκησης των εργαζομένων στις ΜΚΟ (μη κυβερνητικές οργανώσεις), στις επιχειρήσεις με αντικείμενο το Retail καθώς και στις μικρότερες των 50 εργαζομένων εταιρείες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο greatplacetowork ή επικοινωνήστε στο info@greatplacetowork.gr.