Είκοσι χιλιάδες εισιτήρια, με τιμές που ξεκινούν από τα εννέα ευρώ από τη Σκύρο και τα 19 ευρώ από την Αθήνα, ανακοίνωσε την Πέμπτη η Aegean Airlines. Στόχος της εταιρίας, η οποία θα εξυπηρετεί έως το 2016 την «άγονη» αερογραμμή Αθήνας – Σκύρου, έναντι επιδότησης 3,2 εκατ. ευρώ, είναι η γνωριμία του επιβατικού κοινού με τον Αιγαιοπελαγίτικο νησί.

«Θέλουμε να διώξουμε την «κρίση» από την Σκύρο, ένα πανέμορφο νησί της «άγονης γραμμή» αξιοποιώντας την βοήθεια της πολιτείας και την έλλειψη φόρων στις άγονες γραμμές. To 2011, η επιβατική κίνηση στο αεροπορικό δρομολόγιο Αθήνα-Σκύρος ήταν μόλις 2.230 επιβάτες.

Εφέτος ο στόχος μας είναι να επισκεφθούν την Σκύρο με την AEGEAN και να την αγαπήσουν δεκαπλάσιοι, δηλαδή 25.000 ταξιδιώτες» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean, κ. Δημήτρης Γερογιάννης, έπειτα από συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον δήμαρχο Σκύρου κ. Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις διαθέσιμες θέσεις όλων των πτήσεων που εκτελούνται από 21Ιουνίου 2012 έως και 31 Δεκεμβρίου 2012, εφόσον, όμως αγοραστούν έως τις 31 Ιουλίου