Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια μετά: To Χ γέμισε συγκίνηση, γέλιο και (όρθια) ευχαριστώ

Το Χ πλημμύρισε με posts λατρείας για το reunion της εμβληματικής σειράς του MEGA. Στο Παρά Πέντε - 20 Χρόνια και ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια μετά: To Χ γέμισε συγκίνηση, γέλιο και (όρθια) ευχαριστώ

Ήταν μια πολύ συγκινητική βραδιά για όλους όσοι αγάπησαν μία από τις εμβληματικότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Το επετειακό επεισόδιο της σειράς του MEGA «Στο Παρά Πέντε» τα είχε όλα: γέλιο, μουσική, νοσταλγία, αναμνήσεις, συγκίνηση, πολλή αγάπη.

Οι τηλεθεατές στάθηκαν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν το δώρο που έκανε σε όλους ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και οι αριθμοί στους πίνακες τηλεθέασης επιβεβαίωσαν (δεν χωρούσε φυσικά αμφιβολία) ότι 20 χρόνια μετά την προβολή του «Στο Παρά Πέντε» η επετειακή επιστροφή του θα ήταν σαρωτική.

Στο γενικό σύνολο σημείωσε 41,4% και στο δυναμικό κοινό 47,4%. Το «Στο Παρά Πέντε – 20 Χρόνια μετά» βρισκόταν σε όλη τη διάρκεια πάνω από το 40%, σκαρφαλώνοντας μέχρι το 52% στο τέταρτο 23:15 – 23:30.

Το X πλημμύρισε με ατάκες, βίντεο και στιγμές που αγαπήσαμε. Ιδιαίτερη ήταν η μνεία σε όσους κι όσες ηθοποιούς δεν είναι πια στη ζωή.

Η Έφη Παπαθεοδώρου, η θρυλική Θεοπούλα, δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τη δική της Σόφη, τη σπουδαία Ειρήνη Κουμαριανού

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version