Επίθεση στην Ιερά Οδό: «Μου κάρφωσε το κατσαβίδι κάτω από το μάτι» – Παραδόθηκε ο διανομέας

25χρονος με βαρύ ποινικό παρελθόν επιτέθηκε σε 40χρονο ύστερα από καβγά για τροχαία παράβαση - 19 συλλήψεις σε έξι χρόνια

Επίθεση στην Ιερά Οδό: «Μου κάρφωσε το κατσαβίδι κάτω από το μάτι» – Παραδόθηκε ο διανομέας

Παραδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις Αρχές ο 25χρονος δράστης της άγριας επίθεσης με κατσαβίδι εναντίον οδηγού αυτοκινήτου, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Ιερά Οδό.

Ο νεαρός, που εργάζεται ως διανομέας, τραυμάτισε σοβαρά έναν 40χρονο οδηγό στο μάτι έπειτα από φραστικό επεισόδιο για μια τροχαία παράβαση και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

Ο τραυματίας οδηγός, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται, περιέγραψε στο Βήμα τι συνέβη:

«Έβγαινα από ένα στενάκι για να βγω στην Ιερά Οδό. Είχα STOP εγώ· ήρθε κοντά μου και μου λέει “ρε φίλε, δεν βλέπεις ότι έχει STOP;”. — Εντάξει, ρε φίλε, το είδα ότι έχω STOP, αλλά κι εσύ, του λέω, δεν έχεις φρένα; Στη συνέχεια άρχισε να με βρίζει, έβγαλε το κατσαβίδι και το κάρφωσε κάτω από το μάτι μου».

Βαρύ ποινικό παρελθόν

Ο 25χρονος, που παραδόθηκε πριν από λίγη ώρα, είναι γνώριμος των Αρχών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχει συλληφθεί συνολικά 19 φορές για σοβαρά αδικήματα — από ναρκωτικά και ληστείες, μέχρι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας και εκρήξεις.

Αναλυτικά το ιστορικό του:

  • 2025: Επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων
  • 2023: Ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος του πατέρα του
  • 2021: Αρπαγή ανηλίκου και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους
  • 2020: Έκρηξη, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών
  • 2019: Ναρκωτικά
  • 2018: Ληστεία σε βάρος ταξιτζή
Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version