Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ» του Τζον Χάρβεϊ και «Ελληνική Κουζίνα»

Κυκλοφορούν αυτή την Κυριακή 3 Αυγούστου με το ΒΗΜΑ

Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ» του Τζον Χάρβεϊ και «Ελληνική Κουζίνα»

Την Κυριακή 3 Αυγούστου το «Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές: To αστυνομικό μυθιστόρημα των εκδόσεων ΑΓΡΑ «ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ», το περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ και όπως κάθε Κυριακή το ΒΗΜΑGAZINO.

 «ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ» του Τζον Χάρβεϊ

Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Αστυνομικής Λογοτεχνίας των εκδόσεων ΑΓΡΑ συνεχίζεται.

Μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα της Μεγάλης Βιβλιοθήκης Αστυνομικής Λογοτεχνίας από τις εκδόσεις ΑΓΡΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ, η συλλογή συνεχίζεται δυναμικά αυτή την Κυριακή 3 Αυγούστου με έναν από τους πιο σπουδαίους σύγχρονους συγγραφείς του είδους: Τζον Χάρβεϊ.

«ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ»:  Ένα αριστουργηματικό ψυχολογικό θρίλερ, η τελευταία υπόθεση του θρυλικού Φρανκ Έλντερ, σε μια συγκλονιστική ιστορία που εξερευνά τις σκοτεινές πτυχές της οικογένειας, της ενοχής και της δικαιοσύνης.

Ο πρώην αστυνομικός επιθεωρητής Φρανκ Έλντερ καλείται να αντιμετωπίσει τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού: την πιθανότητα η κόρη του να εμπλέκεται σε μια βάναυση δολοφονία. Η Κάθριν, σημαδεμένη από ένα παλιό τραύμα, βρίσκεται στο επίκεντρο μιας υπόθεσης που θολώνει τα όρια ανάμεσα στο θύμα και τον θύτη.
Ο πατέρας της, βετεράνος αστυνομικός και άνθρωπος πληγωμένος, επιστρέφει σε έναν σκοτεινό κόσμο που νόμιζε ότι άφησε πίσω, αποφασισμένος να φτάσει στην αλήθεια – όποιο κι αν είναι το τίμημα.

Με ύφος κομψό, ανθρώπινο και βαθιά λυρικό, ο Χάρβεϊ υπογράφει ένα μυθιστόρημα «όμορφο, λιτό και ελεγειακό» (Mick Herron), ένα συναισθηματικά φορτισμένο φινάλε στην ιστορία του Έλντερ που καθηλώνει, συγκινεί και προβληματίζει.

Από τον δημιουργό του εμβληματικού επιθεωρητή Τσάρλι Ρέζνικ, ο οποίος τιμήθηκε με το Diamond Dagger, το σημαντικότερο διεθνές βραβείο αστυνομικής λογοτεχνίας, το «Σώμα και ψυχή» θεωρείται από κοινό και κριτικούς ένα από τα κορυφαία έργα της καριέρας του.

«Η φαινομενικά απλή πρόζα του είναι το απόσταγμα μιας ζωής αφιερωμένης στη συγγραφή» – The New York Times Book Review

«Ένα μικρό κόσμημα στο λυκόφως, γεμάτο λεπτότητα και ανθρωπιά» – Le Figaro Magazine

«Θα σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι την τελευταία σελίδα» – Evening Standard

Η Μεγάλη Βιβλιοθήκη Αστυνομικής Λογοτεχνίας είναι εδώ για να σας συναρπάσει , με τα πιο επιλεγμένα διαμάντια του παγκόσμιου νουάρ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Τρώμε τον Αύγουστο… στην πόλη και την εξοχή

Ο Αύγουστος – ο μήνας της ανεμελιάς, των διακοπών και των γεύσεων που μυρίζουν ήλιο και αλμύρα!

Με έμπνευση από τις πιο αυθεντικές ελληνικές καλοκαιρινές στιγμές, μαγειρεύουμε εύκολα, γρήγορα και νόστιμα, με απλά, εποχικά υλικά και συνταγές που θυμίζουν τα τραπέζια των παιδικών μας χρόνων σε εξοχικά και βεράντες Από πιάτα που ετοιμάζονται σε λιγότερο από 30 λεπτά μέχρι ένα παραδοσιακό φαγητό με ντομάτα και μελιτζάνα, που μαγειρεύει για εμάς η Μαρίνα Χρονά – αυτή τη φορά, απευθείας από την κουζίνα του σπιτιού της.

Δέκα διακεκριμένοι σεφ μάς αποκαλύπτουν τι βάζουν στο τάπερ της παραλίας και ποιες είναι οι γευστικές τους αναμνήσεις από τα καλοκαιρινά τραπέζια της παιδικής τους ηλικίας, ενώ δύο ειδικοί του ψαριού αναλύουν: ωμό ή ψητό – ποια είναι η καλύτερη γαστρονομική απόλαυση του καλοκαιριού;

Πέντε δημοσιογράφοι γράφουν με αγάπη για τη δική τους αγαπημένη ελληνική ταβέρνα – το σημείο αναφοράς κάθε ελληνικού καλοκαιριού.

Ταξιδεύουμε στη Νάξο και την Αμοργό και ανακαλύπτουμε τη γαστρονομία των Κυκλάδων μέσα από πρόσωπα, ιστορίες, τοπικά εδέσματα και τα καλύτερα εστιατόρια των νησιών.

Γλυκά και σαλάτες με τα πιο λαχταριστά φρούτα του Αυγούστου, δροσερά ποτά με new age ρετσίνες και Ζακυνθινές Βερντέες καθώς και γευστικές βόλτες στα νέα στέκια της Αθήνας συμπληρώνουν το πιο νόστιμο τεύχος του καλοκαιριού.

Με βανίλια υποβρύχιο, λουκουμά παραλίας και ψητό καλαμπόκι με αλάτι αυτός ο Αύγουστος θα γεμίσει με γεύσεις, εικόνες και αναμνήσεις.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version