Ολυμπιακός: Ατομικό ο Μάρτιν, «παίζεται» η συμμετοχή του στο GAME 3 με τη Μονακό

Ο Χασάν Μάρτιν δεν προπονήθηκε με τον Ολυμπιακό και παραμένει αμφίβολο το αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τη Μονακό.

Ολυμπιακός: Ατομικό ο Μάρτιν, «παίζεται» η συμμετοχή του στο GAME 3 με τη Μονακό

Με τον Χασάν Μάρτιν να παραμένει εκτός, προπονήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα ο Ολυμπιακός. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός με το πρήξιμο στο πόδι του από υγρό που είχε μαζευτεί, δεν έχει υποχωρήσει και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ έκανε και θεραπεία.

Ο Μάρτιν θα ταξιδέψει κανονικά για τη Γαλλία, αλλά είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το τρίτο παιχνίδι της σειράς με των playoffs (27/02 – 22:00).

Όσο για το πρόγραμμα του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στο ΣΕΦ το πρωί της Τρίτης (26/4), θα γευματίσουν όλοι μαζί στο γήπεδο και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το αεροδρόμιο όπου θα πετάξουν με πτήση τσάρτερ. Μάλιστα η ομάδα θα μείνει στη Νίκαια καθώς στο Πριγκιπάτο υπάρχουν αγώνες ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
Exit mobile version