Βαλμπουενά – Μίλερ: Η μονομαχία των κορυφαίων στις ασίστ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μοίρασε ακόμα μία ασίστ στο ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη, έφτασε τις 23 στη σεζόν και «κυνηγάει» τον Τόμας Μίλερ, που έχει μία παραπάνω και έχει τις περισσότερες ασίστ στην Ευρώπη

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με σκοπό να κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και να προσφέρει το κάτι παραπάνω.

Περίπου ένα χρόνο μετά την απόκτησή του ο γάλλος παικταράς αποτελεί σημείο αναφοράς στους ερυθρόλευκους, όντας ο παίκτης-κλειδί στην επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Βαλμπουενά ήρθε και άλλαξε επίπεδο τον Ολυμπιακό με το «καλημέρα», κάνοντας καλύτερους τους συμπαίκτες του, ενώ με το πέρασμα του χρόνου η σχέση του με τον Ελ Αραμπί έγινε αρμονική, οδηγώντας τον Ολυμπιακό από τη μια επιτυχία στην άλλη.

Παράλληλα, ο γάλλος μεσοεπιθετικός έχει αποκτήσει πλέον αρμονική σχέση και με τις ασίστ, μοιράζοντας τη μία μετά την άλλη και πραγματοποιώντας στα 35 του την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.