Το νέο Audi Q3

Το νέο μοντέλο που θα δούμε στο Audi On Tour 2018

Γιατί ανυπομονούμε για την άφιξη του Audi Q3 στο φετινό Audi On Tour;

Το best-seller SUV της Audi επιστρέφει στη δεύτερη γενιά του πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ, καθώς δεν είναι μόνο η εξωτερική του εμφάνιση αλλά το συνολικό «πακέτο» που προκαλεί ενθουσιασμό. Με συστήματα και λειτουργίες από μεγαλύτερα και ακριβότερα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, το νέο Q3 βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία του οδηγού όταν παρκάρει, όταν κινείται στην πόλη ή όταν ταξιδεύει στον αυτοκινητόδρομο με την τεχνολογία αιχμής να πρωταγωνιστεί παντού.

Με σύστημα τετρακίνησης quattro για τις εκτός δρόμου αποδράσεις και με εξαιρετική χρηστικότητα χάρη στους μεγάλους χώρους και τις αμέτρητες πρακτικές διευκολύνσεις που το καθιστούν ιδανικό σύντροφο σε κάθε χόμπι, το νέο Q3 διαθέτει ψηφιακό κόκπιτ και ένα προηγμένο σύστημα MMI με οθόνη αφής. Μοναδικά είναι επίσης τα επίπεδα άνεσης που προσφέρει, χάρη στην εξελιγμένη ανάρτηση ενώ το χαμηλό κέντρο βάρους και το ακριβές σύστημα διεύθυνσης αναδεικνύουν τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα του, καθιστώντάς το σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Το νέο Audi Q3 διατίθεται με κινητήρες βενζίνης TFSI 1,5 και 2,0 λίτρων και diesel TDI 2,0 λίτρων σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις ισχύος (150 ίπποι στις εκδόσεις 35 TFSI και 35 TFSI S tronic και 230 ίπποι στην έκδοση 45 TFSI quattro S tronic, 150 ίπποι στην έκδοση 35 TDI  S tronic και 190 ίπποι στην έκδοση 40 TDI quattro S tronic), με τιμή εκκίνησης 32.900 ευρώ.

Για προ-παραγγελίες του νέου Q3 35 TFSI κατά την διάρκεια του Audi on Tour, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από την έκπτωση 50% στο πακέτο εξοπλισμού Comfort με κόστος 1.775 ευρώ αντί 3.550 ευρώ.

Το πακέτο εξοπλισμού Comfort περιλαμβάνει Audi Smartphone Interface, αυτόματο κλιματισμό 2 ζωνών, εξωτερικούς καθρέφτες ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, θερμαινόμενους και αναδιπλούμενους, ηχητική υποβοήθηση στάθμευσης με αισθητήρες πίσω και αυτόματο σταθεροποιητή ταχύτητας (Cruise Control) και πακέτο εσωτερικού φωτισμού LED.

Μάθετε Περισσότερα για το Audi On Tour >>

Τι άλλο θα δούμε στο φετινό roadshow που θα ταξιδέψει σε 13 πόλεις ανά την Ελλάδα:


Το Νέο Audi A1
Το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Audi με μήκος 4,03 μέτρα, ήρθε για να δώσει νέα ταυτότητα στην κατηγορία των premium compact αυτοκινήτων.
Διάβασε περισσότερα »

Τα υπόλοιπα νέα μοντέλα Audi
A6, A7, Q8, R8, SQ5 και RS3: το Audi on Tour δίνει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να οδηγήσει τα νεότερα μοντέλα της εταιρείας που καθορίζει το μέλλον της αυτοκίνησης.
Διάβασε περισσότερα »

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.