To νέο Audi A1 Sportback

Το νέο μοντέλο που θα δούμε στο Audi On Tour 2018

Γιατί ανυπομονούμε για την άφιξη του Audi A1 στο φετινό Audi On Tour;

Το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Audi με μήκος 4,03 μέτρα, ήρθε για να δώσει νέα ταυτότητα στην κατηγορία των premium compact αυτοκινήτων. Με ανατρεπτικό σχεδιασμό, κορυφαία ποιότητα υλικών και κύλιση ανώτερης κατηγορίας, το νέο αποκλειστικά πεντάθυρο Α1 διαθέτει εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και αποτροπής ατυχημάτων αλλά και hi-tech σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, παραμένοντας μόνιμα συνδεδεμένο με τον ψηφιακό κόσμο.

Παράλληλα το νέο A1 παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες εξατομίκευσης, καθώς προσφέρεται στις νέες γραμμές εξοπλισμού Concept 2.0 της Audi, με το εσωτερικό και το εξωτερικό να έχουν διαχωριστεί πλήρως σε ό,τι αφορά τις επιλογές εξοπλισμού, καθιστώντας δυνατό κάθε συνδυασμό. Έτσι, τρία πακέτα εξωτερικού εξοπλισμού συνδυάζονται με τέσσερα πακέτα που αφορούν στον θάλαμο επιβατών, προσφέροντας πρακτικά αμέτρητες δυνατότητες παραμετροποίησης του αυτοκινήτου.

Ταυτόχρονα το νέο A1 διαθέτει περισσότερο χώρο για τους επιβάτες του εξασφαλίζοντάς τους άνετες μετακινήσεις, ενώ ο όγκος του χώρου αποσκευών κυμαίνεται μεταξύ 335-1.090 λίτρων.

Το νέο Audi A1 διατίθεται αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης 1,0 (25 TFSI & 30 TFSI), 1,5 (35 TFSI) και 2,0 λίτρων (40 TFSI S tronic), απόδοσης 95, 116, 150 και 200 ίππων, σε τιμές από 19.950 ευρώ στην έκδοση 25 TFSI.

Για προ-παραγγελίες των εκδόσεων Advanced κατά την διάρκεια του Audi on Tour οι ενδιαφερόμενοι επωφελούνται από την μηδενική χρέωση του μεταλλικού χρώματος ή εναλλακτικά από την προνομιακή τιμή των 200 ευρώ για το Smartphone interface.

Μάθετε Περισσότερα για το Audi On Tour >>

Τι άλλο θα δούμε στο φετινό roadshow που θα ταξιδέψει σε 13 πόλεις ανά την Ελλάδα:


Το Νέο Audi Q3
Το best-seller SUV της Audi επιστρέφει στη δεύτερη γενιά του πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ.
Διάβασε περισσότερα »

Τα υπόλοιπα νέα μοντέλα Audi
A6, A7, Q8, R8, SQ5 και RS3: το Audi on Tour δίνει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να οδηγήσει τα νεότερα μοντέλα της εταιρείας που καθορίζει το μέλλον της αυτοκίνησης.
Διάβασε περισσότερα »

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.