Νέα μοντέλα που θα δούμε στο Audi On Tour 2018

To roadshow έχει ξεκινήσει

A6, A7, Q8, R8, SQ5 και RS3: το Audi on Tour δίνει στο ελληνικό κοινό την ευκαιρία να οδηγήσει τα νεότερα μοντέλα της εταιρείας που καθορίζει το μέλλον της αυτοκίνησης. Μοντέλα διαφορετικών κατηγοριών και εκδόσεις υψηλών επιδόσεων που αντικατοπτρίζουν την τεχνολογική υπεροχή της Audi, την σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση και την έφεσή της στην καινοτομία στους τομείς της συνδεσιμότητας και της ασφάλειας.

Το νέο Audi A6 Sedan

είναι ο ηγέτης της business class κατηγορίας, ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει την προοδευτική κομψότητα με την χειροποίητη δεξιοτεχνία προβάλλοντας στην σχεδίασή του τις luxury καταβολές του αλλά και την σπορτίφ διάσταση που προέρχεται από τα Audi quattro. Από τους προβολείς HD Matrix LED έως τον ατμοσφαιρικό φωτισμό Contour και το design του εσωτερικού του, το A6 αποπνέει την πρωτοτυπία που του εξασφαλίζουν οι έως και 400 εξατομικευμένες λειτουργίες του ενώ η επιλογή από τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές για την ρύθμιση της ανάρτησης καταδεικνύει ότι πέρα από την απόδοση των κινητήρων του, ισχύος 286 και 340 ίππων η υψηλή νοημοσύνη του είναι διάχυτη παντού.

A7 Sportback

Στην άλλη πλευρά της πολυτέλειας, το A7 Sportback είναι το απόλυτο Gran Turismo της εποχής. Τόσο sport όσο κανένα άλλο στην κατηγορία του, πρεσβεύει μια διαφορετική οπτική για τα οικογενειακά αυτοκίνητα που έχουν ταυτόχρονα  δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά και ελεύθερο χώρο. Περισσότερο εκφραστικό σε κάθε του διάσταση από τα κλασικά sedan αμαξώματα, αυτό το Sportback με τις υψηλής ανάλυσης οθόνες αφής 10,1 και 8,6 ιντσών και τα 39 συστήματα υποβοήθησης οδηγού εκφράζει στην καθημερινότητα τον ψηφιακό προσανατολισμό της Audi που προτρέπει τον οδηγό να βιώσει σήμερα την εμπειρία της αυτόματης οδήγησης.

Audi Q8

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Q συνδυάζει τον χρηστικότητα ενός SUV με το ιδιαίτερο design των πολυτελέστερων coupe. Το Q8 εξοπλίζεται με τα πιο σύγχρονα μηχανικά σύνολα αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας στα πεδία της κατανάλωσης καυσίμου και των εκπομπών ρύπων. Παράλληλα εισάγει στην κατηγορία του λειτουργίες όπως αυτή της ενεργητικής τετραδιεύθυνσης ενώ χαρακτηριστικά όπως η μινιμαλιστική αισθητική του εσωτερικού του και η κορυφαία εκδοχή του συστήματος πολυμέσων MMI navigation plus καταδεικνύουν την θέση του στην προϊοντική πυραμίδα της Audi.

…και όχι μόνο!

Όσο για τα supercars R8, SQ5 και RS3, η δυνατότητα οδήγησής τους στο πλαίσιο του φετινού Audi on Tour, αποκαλύπτει την ικανότητα της τετρακίνητης τεχνολογίας quattro και την συνεχή εξέλιξή της τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, επιτρέποντας στον οδηγό να απολαμβάνει υψηλές ιπποδυνάμεις με απόλυτη ασφάλεια.

Μάθετε Περισσότερα για το Audi On Tour >>

Τι άλλο θα δούμε στο φετινό roadshow που θα ταξιδέψει σε 13 πόλεις ανά την Ελλάδα:


Το Νέο Audi A1
Το μικρότερο μοντέλο στη γκάμα της Audi με μήκος 4,03 μέτρα, ήρθε για να δώσει νέα ταυτότητα στην κατηγορία των premium compact αυτοκινήτων.
Διάβασε περισσότερα »

Το Νέο Audi Q3
Το best-seller SUV της Audi επιστρέφει στη δεύτερη γενιά του πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο από ποτέ.
Διάβασε περισσότερα »

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.